Aniston

Trendfokus: Dyreprint

Slange, leopard og alle de andre skønne dyr som del af garderoben.

Dyreprint-tendensen har efterhånden levet i nogle sæsoner, og mange af de store designere sværger stadig til den.

Der er da heller ikke mange finere print end dem, som dyreverdenen har at byde på - hvadenten det er leopard, slange eller noget helt tredje.

Her på redaktionen er og bliver vi fans af dyreprint, og en garderobe med dyreprint på hylderne er da også både rå, eksklusiv og bare super fin!

Vi har samlet nogle af sæsonens fineste dyreprint-fund nedenfor.
ANNONCE
Leowulff slangeprinttaske - Trendfokus: Dyreprint Leowulff slangeprinttaske
Slangeprint fra Leowulff
Vi har tidligere fortalt om den skønne fashionista Sarah-Julie Wulff, der er så vild med dyreprint, at hun har oprettet sin helt egen webshop kun med lækkerier inden for denne kategori.

Og ikke nok med, at hun i webshoppen forhandler skønne sager fra YSL, Balenciaga og flere andre, hun sælger også goodies under eget brand Leowulff Label.

Heriblandt slangeprinttasken ovenfor, som simpelthen bare er fin - og som fås til en meget fin pris.
ANNONCE
Armbånd i slangelook med barberblad fra McQ Alexander McQueen - Trendfokus: Dyreprint Armbånd i slangelook med barberblad fra McQ Alexander McQueen
Slangeskind fra McQ
Det kan godt være, at Alexander McQueen forlod denne verden i alt for ung en alder i 2010. Men brandet Alexander McQueen lever i bedste velgående under Sarah Burtons kyndige hånd, og det samme gør McQ Alexander McQueen, som er brandets lidt billigere og yngre linje.

Armbåndet ovenfor er fra McQ Alexander McQueen og forhandles på Net-a-porter.com.
ANNONCE
MarMar Copenhagen stoftaske - Trendfokus: Dyreprint MarMar Copenhagen stoftaske
Leopardprint fra MarMar
Danske MarMar Copenhagen er nok mest kendt for deres fine børnetøj i bløde og lækre kvaliteter. Men de har faktisk også lidt goodies til mor.

Heriblandt den absolut skønne stoftaske ovenfor, som passer til enhver travl mor med stil, og som kan rumme dagens nødvendigheder.

Faktisk har MarMar lavet en hel kollektion med leopardprint til AW12-sæsonen, som både rummer lækkerier til den lille pige og til mor. Og har du stænger til det, kan du jo også overveje de cool tights fra MarMar nedenfor.

MarMar Copenhagen leopard-tote og tights forhandles bl.a. i MarMars egen webshop.
ANNONCE
Fine leopardtights fra MarMar Copenhagen - Trendfokus: Dyreprint Fine leopardtights fra MarMar Copenhagen
Gode, praktiske og lækre ankelstøvler i slangeprint fra Billi Bi - Trendfokus: Dyreprint Gode, praktiske og lækre ankelstøvler i slangeprint fra Billi Bi
Slangeprint fra Billi Bi
Dyreprint på fødderne er bare lækkert, og man kan faktisk næsten ikke få nok af leopardloafers og sneakers med dyreprintdetaljer.

Støvlerne fra Billi Bi ovenfor er ikke bare SKØNNE at gå i, de pifter også ethvert outfit op, fordi dyreprint bare har noget ekstravagant over sig.

De alletiders støvler forhandles bl.a. hos Skoringen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce