Aniston

Trend 2013: Orange og gul

Se min kjole, den er gul som solen ...

Gul er forår- og sommersæsonens hotteste farve. Men det er de færreste af os blege danskere, der egentlig kan bære den - i hvert fald, hvis vi taler op mod ansigtet.

Derfor er det godt, at der også findes gule accessories, og at alle nuancer i det gule farvespektre holder i den kommende sæson.

Aniston.dk har samlet lidt inspiration inden for det gule univers nedenfor.
ANNONCE
Fin gul messenger taske fra Edith & Ella er sagen, hvis man ikke vil have den gule farve op til ansigtet. - Trend 2013: Orange og gul Fin gul messenger taske fra Edith & Ella er sagen, hvis man ikke vil have den gule farve op til ansigtet.
Fint tørklæde i varm orange fra Soaked in Luxury. - Trend 2013: Orange og gul Fint tørklæde i varm orange fra Soaked in Luxury.
Zadig og Voltaire har kombineret både orange og gul i denne fine top, der er perfekt til brune arme. - Trend 2013: Orange og gul Zadig og Voltaire har kombineret både orange og gul i denne fine top, der er perfekt til brune arme.
Kombiner gerne årets farver med mere nedtonede kulører som på denne kjole fra EPOQUE. - Trend 2013: Orange og gul Kombiner gerne årets farver med mere nedtonede kulører som på denne kjole fra EPOQUE.
Fede bukser fra Modström i let gullige og orange toner. - Trend 2013: Orange og gul Fede bukser fra Modström i let gullige og orange toner.
It-BH fra Marlies Dekkers i flot, varm orange. - Trend 2013: Orange og gul It-BH fra Marlies Dekkers i flot, varm orange.
Ikke til for store flader med gul eller orange? Hvad så med en flot og trendy kulør fra e.l.f. Cosmetics på neglene? - Trend 2013: Orange og gul Ikke til for store flader med gul eller orange? Hvad så med en flot og trendy kulør fra e.l.f. Cosmetics på neglene?
Del

Seneste nyt

Annonce