Aniston

Trend 2012: Trenchcoaten

Hvis du skal investere i en frakke til foråret, så kig efter en frakke.

Den går aldrig helt af mode: Trenchcoaten. 

Og man forstår det jo egentlig godt. Den passer til alt og alle look, og så kan du både bruge den til hverdag og fest. Den er med andre ord både praktisk - og ret så pæn!

Denne sæson er trenchcoaten også i vælten. Så hvis du skal investere i nyt overtøj, kan du nok ikke undgå at falde over den ene eller anden form form trenchcoat.

De findes i mange former og farver. Men den helt klassiske (og den, der aldrig går af mode) er den, der ligner Burberrys klassiske beige trench.
ANNONCE
Klassisk trenchcoat fra Designers Remix til 3000 kr. - Trend 2012: Trenchcoaten Klassisk trenchcoat fra Designers Remix til 3000 kr.
Er du slet ikke til trench er den "almindelige" frakke også brugbar denne sæson.

Og ja, den ligner lidt et levn fra 80'erne, men den er komfortabel og trendy, hvilket er to skønne kombinationer, når vi taler overtøj.

Men sørg for, at frakken passer! Godt nok skal den være oversize, men den skal ikke ligne en, du har lånt af din farmor!
ANNONCE
Pure frakke fra MTWTFSS Weekday til pigen, der ikke er til stramme linjer. - Trend 2012: Trenchcoaten Pure frakke fra MTWTFSS Weekday til pigen, der ikke er til stramme linjer.
Del

Seneste nyt

Annonce