Aniston

Trend 2011: S/S i fornuftens årti

Forårs- og sommerkollektion beriget med tidligere tiders mode, tidløse gengangere fra tidligere sæsoner og særprægede modeinkoner.

Trend 2011: S/S i fornuftens årti
Mens sne, vinter og den dertilhørende kulde stadig er en del af vores hverdag og dermed en indirekte og dominerende faktor i vores påklædning, er forårskollektionen 2011 allerede blevet en del af det nuværende modebillede og en ny begyndelse er på vej.

En forårs- og sommerkollektion inspireret af fornuftens årti.

Fornuftens årti er den alt overskyggende faktor i vor tids modebillede og dermed også i S/S kollektionen 2011.

Forrige århundreders epokegørende mode anno 2011
Foråret og sommeren anno 2011 byder på et gensyn med forrige århundreders epokegørende mode, i stil med en knap så klassisk Audrey Hepburn version af vinteren 2010's ladylike 50'ere og forårets gennemførte 70'er stil, med alt hvad det indebærer af farver, bukser med vidde, blomsterprint og striber.

Alt lige fra casual bohemian til glamudgaven. Årtiers epokegørende mode i opdateret versioner er blevet en del af vor tids mode.

Spektakulære mode ikoner som Charlie Chaplin, dominere i både herre og kvinde universet, med de lidt skæve og særprægede herreblazere, herreinspireret silkebukser og herresko (dog i mindre klovneagtig og mere feminin udgave).

Gengangere fra tidligere kollektioner
Rå items som denim skjorten, den korte læderjakke, armyjakken eller skjorteudgaven, chunky støvler, Pumps eller sandaler. Klassiske og feminine Items, som støvletterne, den hvide skjorte (generelt farven hvid), den gennemført klassiske trenchcoat, blonder (i den hvide og uskyldige udgave), fine og shopping venlige ballerinaer og buksedragten (både i den farverige, mønstret, stribet eller klassiske udgave).

Items fra herreuniverset, som herreblazeren (eller blazeren generelt), fine og feminine Charlie Chaplin inspireret herrebukser. Forårs og sommer inspireret items som, Minishorts både i denim, bomuld og finere materialer, markante solbriller, Kjoler (i alle tænkelige udgaver og længder, fra den stramme, kropsnære og lårkorte til den løse og casual maxikjole), nederdele i den 50'erinspireret medi længde, hatte, og de ekstremt farverige blok farver, finder atter vej ind i modebilledet igen. 

Alle velkendte og favoriserede items, som vi modeelskende in
Kære modenørd, alt er tilladt!
De utallige og uundværlige gengangere fra forrige sæsoner, beholder deres dominerende plads i modebilledet og vintage, secondhand og genbrugsfund, ses i gadebilledet som aldrig før! Spektakulære og efterhånden velkendte modeikoner, skaber inspiration til den ene kollektion efter den anden og giver genlyd i både herrernes og kvindernes univers.

Og det nye er ikke længere det epokegørende. Det epokegørende er vores version af det fornuftige og nærmest nostalgiske årti.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE