Aniston

Trekanter og swingerliv

Hvad får par til at vælge trekanter og swingerliv?

Partnerbytte, trekanter og swingerlivet, hvad er det helt præcist der får flere og flere par til at få lyst til dette? Og hvad er fordele og ulemperne ved det? Jeg tog derfor en snak med et par, for at få lidt indsigt i, hvad det er der får folk til at prøve disse ting.
ANNONCE
Trekanter og swingerliv
Jeg er nysgerrig af natur og har længe ønsket at finde ud af, hvad det er, der giver par lysten til at have en ekstra - eller flere med i sengen. Især efter at jeg på et tidspunkt så at netop trekanter og partnerbytte lå i top fem over kvinders fantasier og ønsker.

Så jeg tog en lille snak med Tine og Jesper, et par som netop praktisere overstående, for at få et indblik i deres tanker og grunde bag.

Hvor længe har I været sammen? Og hvor mødte I hinanden?
"Vi har været sammen i fire dejlige år, og mødte hinanden da vi gik på VUC, hvor vi begge tog en HF."

Hvordan kom I ind på snakken om at have en ekstra med i sengen og hvem var det, der startede snakken om det?
"Det var Jespers nysgerrighed, der startede snakken om at oprette en par-profil på Scor.dk, og se hvad det kunne føre med sig. Tine har dog bestemt ikke fortrudt at gå med til det, selvom det var med en del skepsis hun sagde ja."

Hvad er det, der har givet jer lysten til en ekstra?
"At man har fundet sammen som par, er ikke ensbetydende med, at man ikke kan søge andre gode sexoplevelser. Så længe vi begge er med på det, og kun laver noget, der tænder os begge."

Mange vil jo nok sige, at ens partner burde være nok, så hvorfor en ekstra?
"Det er et ekstra kick man får, når man udforsker og mærker en anden krop end den man er vant til. Desuden er det også en "forbudt" ting at gøre. Derudover styrker det også vores forhold. Da vi elsker hinanden og stoler 100 % på hinanden, bliver vi bekræftiget i, at man tør give fysisk slip på sin elskede, og lader ham/hende få en dejlig fysisk oplevelse.

Hvor mange gange har I prøvet at have en mere med? Er det kun piger, mænd eller begge dele?
"Vi har ikke tal på hvor mange gange det er sket. Vi er medlemmer af Scors Lounge, så vi skriver ikke ned i en kalender, når vi finder sammen med nogen. Vi har været sammen med fyre og par, men har en ekstra pige til gode."
ANNONCE
Trekanter og swingerliv
Hvor mange, er det største antal I har været sammen med på en gang?
"Vi har ligget i en stor seng i Loungen, hvor vi i alt var ca. 16 personer, men det var kun et enkelt par i den situation vi legede med. Med hensyn til fyre har vi, til Tines nydelse, haft to ekstra med på en gang."

Hvordan vil en typisk seance foregå?
"Når det foregår i Loungen, er der ikke så meget planlægning i, hvordan det skal foregå. Der finder man nogen, man tænder på, og ser hvad det fører med sig.Ved et privat møde starter vi med en snak, enten på en cafe eller i hjemmet. Herefter tager man så stilling til om det er nogen man svinger med og hvad deres grænser er.

Vi har prøvet partnerbytte, men det er ikke sikkert det par vi finder sammen med, er nået til det samme. Så bliver der bare rørt, kysset og kælet på tværs. Når "seancen" er slut får man noget koldt i halsen, og fortsætter snakken. Og man finder ud af, om man skal blive til morgenmad, eller hjem og bearbejde indtrykkene."

Hvad er det I søger, kigger på og hvor finder I det henne?
"Jamen, først og fremmest søger vi efter reelle jævnaldrende personer, som vi kan chatte godt med på Scor. Det er her vi kan mærke om kemi, humor og lyster matcher. Vi tænder både på tanken om at have par, pige eller en fyr med i sengen. Så det er lysten, der styrer, hvad vi søger efter."

Nogen vil sikkert påstå, at man skal være biseksuel for at kunne nyde en ekstra af samme køn seksuelt; er der nogen af jer, der er biseksuel?
"Næ ikke specielt. Tine synes da, at det er en udfordring at tilfredsstille en anden pige, men det er ikke fordi hun tænder vildt på det! Det er bare sjovt og dejligt at være sammen med en pige."

Har I nogensinde oplevet pinlige situationer hvor I ikke vidste hvad I skulle gøre, eller hvor der var tvivl om hvis "tur" det var?
"Næ, det har vi ikke oplevet endnu. Vi er gode til efterhånden at tage initiativet, når der ikke rigtig "sker" noget og det har da gået godt indtil videre! Vi får jo snakket grænser igennem inden vi går i gang, så der ikke er nogen tvivl undervejs."

Har I oplevet nogen dårlige ting med det?
"Vi har været sammen med et par, hvor vi i sengen ikke passede sammen alligevel. Det gjorde oplevelsen kold og akavet. Men så lærte vi af det. Desuden er tåbelige mænd, der kun henvender sig til Tine noget trættende. Men dem lærer man jo hurtigt at sortere fra."

Hvad med jalousi?
"Den er ikke eksisterende når vi leger med andre. Vi er bare glade for at se den anden få en god oplevelse. Vi ved hvor hjertet er."
ANNONCE
Trekanter og swingerliv
Men er I/har I aldrig været bange for at miste hinanden til en anden? Har I aldrig tænkt "Ej nu nyder han/hun det lidt for meget"?
M"åske havde Tine det lidt i starten, men det forsvandt hurtigt igen! Vi har aldrig været bange for at nyde for meget! Vi prøver at få det maximale ud af oplevelserne og skulle der dukke et spørgsmål op efter, så bliver der snakket om det! Men bange er vi ikke! Vi kender og stoler på hinanden."

Hvordan ser fremtiden ud for jer? Tror I, at I vil prøve noget andet?
"Jamen vi vil da stadig lege i swingermiljøet, men vi vil nok satse på nogle få faste venner, i stedet for hele tiden møde nye."


Hvis der sidder et par med tanker om at prøve det, hvad vil I så sige til dem?

"Man skal stole 110 % på hinanden, og det skal være noget begge har lyst til at prøve. Man skal have gjort klart, hvor grænserne går, og hvad der tænder ved tanken hos partneren."

"Desuden skal man heller ikke skynde sig for meget, men tage små skridt af gangen. Hvis man tager et for stort skridt på et tidspunkt hvor man ikke er klar, brænder man nallerne og hopper to-tre skridt tilbage. Hvis man da ikke bliver helt skræmt væk."

"Når man har leget den første gang, er det vigtigt at få talt om det. Få klarlagt, hvad der var godt, og hvad der tændte ved det man gjorde. Vi fik en super start på dette miljø inde i Loungen. Der var vi ikke forpligtet til at være sammen med nogen, men kunne gå og lure og blive tændte på hvad vi så. Det var først herefter vi fandt ud af, at klublivet er noget for os."

Flere og flere mennesker i parforhold samt unge singler har en nysgerrighed efter at få seksuelle erfaringer, men uanset om man lever i forhold eller lever det vilde singleliv, så skal man altid tænke sig om før man begiver sig ud i nye seksuelle oplevelser, og ikke bare kaste sig ud i det uden at tænke sig om. Tag Tine og Jespers råd og vejledning til jer, og tænk så en ekstra gang over det, for jo mere sikker man er på sin beslutning, jo bedre bliver resultatet ofte.
ANNONCE
Del

Seneste nyt