Aniston

Tre unikke oplevelser med veninderne

Artiklen er sponsoreret.

Gode venskaber er værdifulde; der er få ting bedre end at mødes med veninderne. Men venskaber skal plejes og udvikles; ellers risikerer de at rinde ud i en travl hverdag. Mangler du og dine veninder inspiration til, hvordan I udvikler venindegruppen?

Her giver vi jer nogle gode idéer til, hvad I kan lave næste gang, I ses. Vi garanterer, at I kommer til at skraldgrine, snakke en masse og tophygge jer, og at I bliver både udfordret og rystet endnu tættere sammen. Er I klar på at prøve noget nyt?

Prøv noget helt nyt

Måske ses I som regel over en kop kaffe på en café eller et glas vin på en bar? Måske mødes i hjemme i haven med unger og kærester? Eller måske er filmhygge og en kæmpe pose med bland-selv-slik jeres go-to? Så kan det være, at I skal forkæle jer selv og hinanden lidt ekstra med en af de tre nedenstående oplevelser.

Tag på skiferie i Alperne

Har du stået på ski før, så ved du, hvor fantastisk fri en følelse det er, når du suser elegant ned ad de snedækkede løjper med solen i ryggen, mens du skuer ud over bjergene. Har du ikke stået på ski før, så und dig selv at prøve det - og tag veninderne med.

Det er en god idé at vælge et sted, som har noget at tilbyde alle uanset niveau. I kan eksempelvis holde jeres skiferie i Ischgl, som er et af de mest populære skisportsteder i Europa. Her kan både nybegyndere og trænede skiløbere boltre sig. Og den hyggelige Tyrolinspirerede by byder desuden på fantastisk mad og gode barer til afterski, hvor I kan nyde en drink og slå jer løs.

Tag på musikfestival

Er årstiden ikke til skiferie, så tag på en af de mange danske musikfestivaler, der strækker sig over hele sommeren. Danmark byder på festivaler for enhver musiksmag, og I kan med sikkerhed finde en festival, der passer til jer. Festival er en skøn blanding af camping, udendørs havefest og koncerter, og I vil med sikkerhed få mindeværdige oplevelser sammen.

Tag ud at vandre i naturen

Er I klar på at sove i telt, men er en festival bare lidt for larmende, tag med veninderne på vandreferie. Det er så sundt at gå, og går vi langt sammen med andre, når samtalerne nye dybder, og vi får sat nyt perspektiv på tingene.

Der er mange gode vandreruter her i Danmark, blandt andre Camønoen og Hærvejen. Vil I udfordre jer selv lidt længere væk hjemmefra, kan I følge Caminoen i Sydeuropa. Eller hvad med en vandreferie til Nepal eller Marokko? Du og dine veninder fortjener det.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce