Aniston

Tre råd til, når du flytter

Tre råd til, når du flytter


Flytninger markerer tit en vigtig overgang i vores liv. Vi hiver rødderne op og rykker bopælen et andet sted hen. Måske du skal på tværs af landet, og måske du flytter i noget, som er større og bedre.

Uanset, hvad årsagen til din flytning er, og hvor du flytter hen, så kan hele processen godt være uoverskuelig og rodet. Ikke nok med, at man skal af med det gamle sted, men man skal også have transporteret alle sine sager, og der skal tages stilling til, hvordan det nye sted skal indrettes.

Jo flere gange man flytter igennem sit liv, jo bedre bliver man til det og finder en metode, der fungerer godt for en. Man finder herved ud af, hvor man bør starte og slutte i de forskellige dele af flytningen. Herunder; hvordan man bedst får det hele pakket ned; noteret, hvad der er i, hvilken kasse; selve transporten samt salg af bolig.

Inden du flytter: Privat- eller kæde-ejendomsmægler?
Når du skal af med dit gamle hjem og finde dit nye, så bør du overveje, hvilken type ejendomsmægler du benytter dig af. Det rette valg kommer typisk an på, hvilken type hjem du har.

Private ejendomsmæglere kan nemlig tilbyde dig nogle ydelser, som de store kæder ikke kan. Eksempelvis har de lov til at reklamere med dit hjem på anden vis end kæderne, hvilket vil give dit hus mere opmærksomhed.

Dog har de private ejendomsmæglere ofte lidt andre krav til de boliger, de sælger. Er du på udkig efter en yderst professionel person, som kan give dit hjem mere værdi i købsprocessen, så er her en ejendomsmægler i København K.

Når du flytter: Kom godt fra start – ryd op
Det er en rigtig god ide at tage stilling til alle sine ting, inden de skal pakkes ned. Herved kan du få ryddet op i dine ejendele og få smidt de ting ud, der ikke skal med dig videre i livet. Dette gør også selve flytningen lettere, da der ikke er helt så meget at flytte.  

Ganske enkelt så vil rigtig mange af ens møbler ikke passe ind, hvis man flytter i en anden type hjem. Nogle ting passer markant anderledes ind i andre omgivelser, mens du måske løbende er vokset fra andre af dine ejendele.

Efter du er flyttet ind: God belysning er alfa og omega
Noget af det helt sidste, du skal overveje, efter alt andet er på plads, er belysningen i dit nye hjem. Forskellige former for lys kan give forskellige stemninger i de forskellige rum.

Kort sagt, uden den rette belysning vil din læsekrog, dit køkken eller dit sofaområde ikke opnå den ønskede værdi og stil for dig og dit hjem.

Som eksempel kræver en læsekrog en blød belysning, gerne med en mindre skærm som fokuserer lyset. På den måde vil lyset hjælpe dig til at fokusere på bogen, ligesom en varm farve i pæren også vil. Afslut derfor din indflytning med et besøg hos www.jensen-company.dk, og anskaf det helt rigtige lys, som understøtter dine nyindrettede rums formål.

ANNONCE
Del

Seneste nyt