Aniston

Tre inspirerende girlboss-firmaer

Få inspiration og power fra disse iværksættere!

Jeg elsker at følge iværksættere, både på sociale medier, i magasiner og bøger. At høre andre iværksætteres historier giver mig så meget motivation og gåpåmod. Der er så mange kvinder derude, som virkelig gør det godt, og jeg ser op til alle dem, som har turde tage springet og valgt den selvstændige karriere. Herunder vil jeg nævne tre af mine favoritter. Jeg håber, de også kan være med til at give dig inspiration og motivation!

Andrea Elisabeth Rudolph

I kender nok alle sammen denne fantastiske power-kvinde. Hun er et kæmpe stort forbillede for mig, da jeg beundrer hendes evne til at kunne skabe så stor troværdighed og kvalitet for sit eget brand. Det hele startede i 2006 da Andrea var gravid og blev testet af Greenpeace som et led i en stor kemikampagne hvor Andreas krop og blod blev testet for skadelige stoffer. Selvom hun var den næstyngste af otte testpersoner, var hun den, der havde flest kemikalier i blodet. Mange af de skadelige stoffer kom fra cremer og andre skønhedsprodukter, som hun egentlig havde troet kun var en forkælelse for kroppen. Men testen viste det modsatte. Testen fik Andrea til at kigge efter nye produkter, som ikke var ringere men blot renere. Dette viste sig at blive svært, og hun indså, at hun selv måtte til at skabe serien: Rudolph Care.

Andrea har lavet et super spændende interview med ChriChri, som du kan læse her.

Andrea udtaler: ”Det bedste ved iværksætterlivet er klart selvstændigheden og friheden. Dertil kommer stoltheden ved at skabe noget, som andre har brug for og gerne vil have. Det at få inspiration og udforme strategiplaner er ikke nødvendigvis noget, som kun sker foran computeren, men det sker også, når jeg for eksempel ammer eller er ude at gå.”

ANNONCE
Tre inspirerende girlboss-firmaer

 

Marilee & Jessica

Jeg har for nyligt opdaget GATHRE, et amerikansk firma skabt af Marilee og Jessica. GATHRE laver måtter i ”bonded” læder, et materiale som består af 72% falske- og 28% naturlige læderfibre. GATHRE’s historie starter i Utah, hvor de to kvinder møder hinanden til en fest og bliver venner. Efter en dag med picnic ude, får de ideen til tæpper i læder, som nemt kan rengøres. De startede GATHRE som en Kickstarter i 2014, og efter 30 dage havde de indsamlet $78.000. Det betød lange aftener og sene nattetimer i Marilee’s garage, hvor alle ordre skulle pakkes. Som Andrea Elisabeth Rudolph, opdagede de et hul i markedet. De kunne ikke finde det, som de havde brug for og skabte derfor selv produktet. Jeg beundrer virkelig GATHRE og deres evne til at skabe sådan et flot univers. Lige fra deres produktbilleder, social media, samarbejder og markedsføring – alt er simpelthen så flot, inspirerende og ægte. Se GATHRE-universet lige her

ANNONCE

 

Ann-Louise Christine Aasted

Ann-Louise er indehaver af Luksusbaby.dk. Som butikschef i en detailforretning, besluttede hun sig for at starte Luksusbaby.dk, som et sideløbende projekt hjemme i stuen. Hun startede udelukkende webshoppen pga. den store interesse for at skabe noget selv og havde ikke turde drømme om den succes firmaet har fået i dag som en af Danmarks førende webshops. Ann-Louise er mor til tvillingerne Noor og Naia, og familien bor i Aalborg, hvor firmaets hovedkontor også er placeret. Det var tvillingerne i 2013, der for alvor satte skub i drømmen og blev startskuddet for forretningen. Lageret i stuen blev flyttet til større lokaler i 2014, og i 2016 åbnede den fysiske Luksusbaby butik dørene op i Aalborg gågade.
Jeg er så heldig at have Luksusbaby som forhandler af WITHWHITE, og det er altid en fornøjelse at samarbejde med dem, lige meget hvem fra teamet, jeg er i kontakt med. 

Jeg håber, at de kan inspirere og give dig en masse motivation. Hvem motiverer dig? Skriv gerne dine favoritter i kommentarfeltet herunder. :-) 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce