Aniston

Tre gode råd til at passe på dine guldsmykker i hverdagen

Dette indhold er sponsoreret

Smykker kommer i mange forskellige faconer, størrelser og priser, og det er en perfekt måde at vise sin individuelle stil til andre i hverdagen. De fleste smykker består enten af guld eller sølv, og disse typer af metaller kræver vedligeholdelse, da de ellers kan blive misfarvede, hvilket kan skade smykket, og udseendet på smykket ændres. Derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du på bedste vis kan passe på dine guldsmykker, så du er sikker på, at de kan holde i mange år fremover. Mangler du inspiration til dit næste smykkekøb, så kan du se Michael Kors kvalitets ure her. 

Tag dem af efter brug

Vil du gerne vedligeholde dine guldsmykker, så er det vigtigt, at du ikke bruger dem mere, end de kan holde til. Dette betyder, at du kan skåne dine smykker, når du tager dem af, før du skal i bad, eller du skal dyrke motion. Det er nemlig her, at de bliver udsat for sved og for vand, og dette kan misfarve dine smykker hurtigt. Det er også en god ide at tage dem af, inden du skal i seng, da dette også kan have en stor indvirkning på, hvordan dine guldsmykker klare sig. 

Rengøring af dine guldsmykker

Når du bærer dine smykker i flere timer hver dag, så skal de renses et par gange om måneden. Dette er en god regel at lære, da det ellers kan have en indvirkning på smykkernes udseende, hvis snavs og sved får lov til at sidde i længere tid. Når du skal rengøre dine smykker, så er det en god ide at gøre det med en meget mild sæbe, og du kan derefter gnubbe dem med en våd mikrofiberklud, som kan fjerne det snavs,m som måtte sidde uden at skrabe smykket og dermed lave ridser. 

God og tør opbevaring er vigtigt

Nu hvor du har investeret penge i dine guldsmykker, så er det en god ide at sørge for,a t de opbevares på den rigtige måde, så de kan overleve mange år endnu. Her er det specielt vigtigt, at du opbevare dine smykker tørt, så de ikke bliver udsat for mere fugt end højst nødvendigt. Det er specielt vigtigt, at du ikke opbevare dine smykker på badeværelset, da det som oftest er det rum i hjemmet, som bliver udsat for mest fugt. En god ide er at opbevare dine guldsmykker i et sikkert smykkeskrin, hvor dine smykker kan ligge på et blødt stof, som ikke ridser dem.  

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce