Aniston

Tre fantastiske julegave fra Hasbro

Er du til hunde, Trivial Persuit eller hurtig til at finde ting, så læs mere her

Vi nærmer os julen og julegaver med hastige skridt, og det betyder at vi skal til at lægge hovedet i blød for at finde ud af hvad man kan ønske sig. Vi her på Aniston.dk vil så vidt muligt prøve at være behjælpelig med dette.
Tre fantastiske julegave fra Hasbro
Pictureka
Er man et barn eller bare en barnlig sjæl, er dette et rigtig godt bud på en god julegave. Spillet går kort og godt ud på at bruge øjnene og finde ting på spillepladen. Selve spillepladen består af ni brikker hvoraf der er forskellige motiver på hver side. Ud fra et kast med terningen trækker man et tilhørende kort og så skal man enten selv finde den givne ting, finde den først eller auktionere kortet bort - altså den der siger at vedkommende kan finde flest ting, for eksempel ting der lugter, indenfor en hvis tidsramme. Det gælder så om først at vinde seks kort.

Det er et rigtig sjovt spil, som man ret hurtig bliver bidt af. Det kan for de små bruges som et meget lærerigt spil, der forbedre deres evne til at finde ting og samtidig lære dem at argumentere for deres valg. Som en af testpersonerne sagde: "Bare man kan argumentere for at en ting for eksempel lugter, så må det også gælde!"

Vejledende udsalgspris: 249,95 kroner.
ANNONCE
Tre fantastiske julegave fra Hasbro
Trivial Persuit Choice
Dette klassiske spil er kommet ind i det 21. århundrede. Ikke nok med at spillepladenm er blevet moderniseret, så er de klassiske kort nu blevet udskiftet med en digital enhed, hvorpå man nu kan læse spørgsmålene.  Udover dette kan denne digitale enhed og tage tid, så man har x-antal sekunder til at svare.

Til start ligger der 600 spørgsmål på den digitale enhed, men man kan ved hjælp af en computer og internettet gå ind og sammensætte sit helt eget sæt spørgsmål, så man kan brillere indenfor nogle kategorier man ved noget om!

Det er sjovt at man selv kan sammensætte sit spil, men samtidig er det lidt svært at holde styr på hvilken farve der er hvad, da det er forskelligt fra spil til spil. Derudover mangler det hyggelige moment med at sidde med kortene, men det lærer man med tiden at abstrahere fra.

Vejledende udsalgspris: 699,95 kroner.
ANNONCE
Tre fantastiske julegave fra Hasbro
Rollover Pup
Til de helt små er der kommet en legetøjshund, der både kan gø og rulle rundt. Ved hjælp af et tryk på poten kan man få den til at sove og komme med søde snorkelyde. Hvis man trykker endnu engang ligger den sig på ryggen og snor sig som en rigtig hund, man klapper på maven.

Det er et sjovt alternativ til en lille pige eller dreng, der ønsker sig en rigtig hund. Dog gør alt det mekaniske i hunden, at den er forholdsvis tung og hård; dette gør at den ikke helt er velegnet som decideret sovedyr, men som legetøj, er den god.

Vejledende udsalgspris: 449,95 kroner.

Dette var så Aniston.dks første tre bud på mulige julegaver - eller bare ren forkælelse og sjov til hele familien.
ANNONCE
Del

Seneste nyt