Aniston

Tre danske modebrands, du skal holde øje med

Artiklen er sponsoreret.

Det er nemt at lade sig forføre af de store, internationale modehuse, når catwalken fyldes med modeller i Paris, London og New York. Men der er ingen grund til at kigge så langt; for vi danskere har også en plads på den internationale modescene, og den danske stil er helt unik. Men hvad skal du så kigge efter, når du shopper nyt tøj fra danske designere? Her er tre modebrands med rødder i Danmark, som du med fordel kan kigge efter.

Feminin kvalitet

Et dansk brand, der er kendt for feminine snit og et sofistikeret look, er Second Female. Mærket har eksisteret siden år 2000, hvor det blev grundlagt i København, og designerne har holdt fingeren på pulsen lige siden. Med eksklusive skjorter, de fineste kjoler, stilfulde strik og elegante bukser kan du her finde alt, hvad du behøver, til hverdag og fest. De lækre designs er præget af delikate flæser, smukke blomster og andre raffinerede detaljer.

Prismæssigt ligger Second Female på mellemniveau, og du er garanteret rigtig god kvalitet for pengene. Second Female er altså brandet for dig, der sætter pris på feminint design og høj kvalitet til en overkommelig pris.

Internationalt look

Mærket Ganni er nok dansk, men har mødt stor anerkendelse i udlandet også. Det skyldes måske, at alt kan ske hos dette legesyge brand, der hverken er bange for dyreprint, smiley’er eller læder. Du finder dog også mere basic designs i hvid, grå og sort. Ganni er for dig, der gerne vil skabe blikfang med en anderledes kjole på jobbet eller med et enkelt og cool look til festen.

Farverige mønstre

En dansk designer, der har sin helt egen stil, er Henrik Vibskov. Her får du masser af funky farver, flotte mønstre og anderledes snit. Der er med andre ord dømt sjov og ballade, når du ifører dig et design af Henrik Vibskov. Stilen er dog altid holdt stramt inden for elegancens rammer, og du kan derfor være sikker på at fremstå stilfuld og fuld af karakter, selvom du skruer op for farverne. 

Mange danske designere

Der er rigtig mange gode danske designere at vælge mellem, når du vil finde inspiration til garderoben. De kendte mærker strækker sig fra high-end fashion til den mere prisvenlige ende af skalaen, hvor du får lækkert design i god kvalitet for færre penge. Blandt de bedste designere, der findes herhjemme, kan du altså være med uanset din personlige stil og størrelsen på din pengepung - stort set.

Udover de tre brands, vi har fremhævet herover, kan nævnes navne som By Malene Birger, Rosemunde, Lollys Laundry, Meotine, Karmamia Copenhagen, Mads Nørgaard, Moshi Moshi Mind og mange flere.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce