Aniston

Tre bolig- og modetendenser i foråret du skal se nærmere på

Tre bolig- og modetendenser i foråret du skal se nærmere på

Hvis du elsker at være med på moden både, hvad angår tøj og indretning, så er dette indlæg værd at se nærmere på. Det er nemlig fyldt med tendenser, der forventes at blive meget store i foråret. Tag et nærmere kig og få en mere moderne bolig og tøjstil allerede i dag!

Boliginteriør med bogstaver er blevet uhyre populært
Det er blevet ekstremt populært at indrette boligen med bogstaver. Det kan for eksempel være bogstaver på kaffekoppen, men også billeder og plakater med store bogstaver. Hvor tendensen stammer fra er svært at sige, men faktum er, at den er i en rivende vækst. Det er bestemt ikke utænkeligt, at du vil støde på tendensen hos diverse bolighuse og lignende – og ikke mindst i boligmagasiner, der beskriver dette års trends.

Design Letters er et mærke, som laver interiør med bogstaver. Mærket forhandles hos Cahetu, og du kan se udvalget ved at klikke her.

Briller fra CrossEyes er blevet super attraktive
Hvad angår tendenser inden for beklædning og lignende, så skal du vide, at det danske firma ved navn CrossEyes er blevet super moderne og attraktive, når der skal vælges nye briller. CrossEyes laver nogle af markedets mest moderne briller – og så til priser, hvor alle kan være med. What is not to like?

CrossEyes har et væld af butikker rundt omkring i Danmark, hvor du kan komme ind og se nærmere på det flotte udvalg. Brillerne laves i øvrigt i lækre materialer, så de både ser rigtig godt ud og ikke mindst føles komfortable at have på.

Besøg CrossEyes’ hjemmeside.

Store øreringe HITTER i foråret
En anden tendens, som forventes at blive stor i foråret, er store øreringe. Store og bemærkelsesværdige øreringe forventes at blive meget moderen i de kommende måneder. Det er især ”hænge”-’øreringene, som kommer til at sælge stort hos de forskellige smykkeforretninger. 

Se udvalg af store øreringe hos Be-Fashionable.com.

Overordnet set bliver store smykker meget populære. Det er ikke kun øreringe, men i den grad også halskæder og armbånd, der skal være store og iøjefaldende i foråret og til sommer. Derfor kan du trygt købe dig et stort og lækkert smykke og være bevidst om, at det vil være moderne det næste halve år som minimum. Det er i øvrigt en god ide at kombinere de store smykker med et enkelt outfit. For eksempel en helt sort og neutral cardigan, så smykket får lov til at blive fremhævet uafhængig af dit tøj.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce