Aniston

Train - Mit Livs Kærlighed

Har du mødt dit livs musikalske kærlighed? Hvis ikke, så lad mig introducere dig for min

Kender du Train? Hvis ikke, så er det på tide, at du bliver præsenteret for en musikalsk kærligheds-oplevelse, som slår alle mine tidligere musikalske kærlighedsaffærer af pinden.
Train - Mit Livs Kærlighed
Ens livs kærlighed er en frase, som mest hører filmene og eventyrene til. I virkeligheden møder mange deres livs kærlighed, men idyllen og troen på den eneste ene brydes tit af et brud. Men i nogle tilfælde er det muligt at møde en kærlighed så stor, at den vil vare ved og blomstre hele livet.

Jeg stiftede bekendtskab med mit livs kærlighed for år tilbage. Som sædvanlig kørte radioen ubemærket i baggrunden, mens jeg var optaget af andre ting. Pludselig slår lynet ned. Sangen "Drops Of Jupiter (Tell Me)" rocked my world i bogstaveligste forstand.

Jeg blev forelsket. Jeg frygtede dog, at det var en forelskelse, som ville være kortvarig, da jeg ikke havde det store kendskab til min kærlighed endnu. Jeg frygtede et brud komme i form af et ligegyldigt album med kun en hitsang.

Da min besættelse af gruppen Train var blevet så stor, at jeg ikke kun kunne nøjes med at nyde deres hit, når det blev spillet i radioen, så anskaffede jeg mig deres cd. Købet af cd'en var alle pengene værd. Cd'en levede op til mine forventninger og mere endnu. Jeg vidste nu, at dette var ægte kærlighed, og at kærligheden for bandet og deres musik ville vare ved.

Og selvom der indimellem har været flirts i form af hits, som har rykket ved min tro på, at Drops Of Jupiter er min 'yndlingssang' a.k.a. 'true love', så er jeg altid kommet til bevidsthed og fundet tilbage til min trofaste kærlighed. Så det er med sikkerhed i stemmen, at jeg kan sige, at andre former for kærlighed kommer og går; men én kærlighed, som er sikker, er min kærlighed for Train og deres fantastiske musik.

Er du blevet interesseret i Train, så kan du tjekke bandet og deres musik ud på bandets hjemmeside her
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce