Aniston

Trækæder og lange shorts

Vær med på forårsmoden

Det er mode for rigtige naturpiger dette forår. Trækæder og træhæle bliver de dominerede trends.
Trækæder og lange shorts
Du har sikkert set mannequindukker i butiksvinduerne eller kvinder på gaden, med lange kæder af trækugler hængende om halsen. De er populære nu, og det bliver de ved med at være ifølge mange af de store modehuse.

"Celine", "Cacharel" og "Chanel" er nogle af de mærker, hvis forårskollektioner bærer præg af de karakteristiske kæder. Kuglerne på kæderne er også set lavet af stof, og fås i alverdens farver, hvor de mest brugte farver er brun og sort. Kæderne kan derudover alt efter størrelse med lethed kombineres.

En anden trend som er værd at ligge mærke til, er knighters eller lange shorts som mærker som "Jil Sander", "Gucci", "Celine", "Diesel", "Cacharel" og "Chanel" har i deres forårskollektion.

En trend, som også har været oppe dette forår og sommer er de lette kjoler i hvid og beige. "Chloé" viser, i sin forårskollektion, en helt række af disse fine kjoler og skjorter, som er pyntet med broderier, og som dette forår også fås i sort.

Noget modellerne på podiet også var iført, og som jeg er sikker på kommer til at være helt fremme til foråret, er sandaler og høje sko med træhæl og læderremme.

De mest fremtrædende farver til foråret er først og fremmest gul men også beige, hvid og grøn bliver populære farver.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE