Aniston

Tracy Chapman indtager Odense

Med numre som "Fast car" og "Baby can i hold you" sparker Tracy d. 3/7-09 liv i Fyn

Fredag d. 3/7-09 kl. 20.00 sætter Tracy Chapman sine ben på Amfiscenen i Den fynske Landsby, for at give et brag af en koncert.
Tracy Chapman indtager Odense
Den amerikanske sing/songwriter har ikke sat sine ben i byen, siden 1989 på Midtfyns festivallen som det år slog sin rekord, med 63.000 tilskuere og dermed også overgik selv Roskilde Festival.

"Vi er utroligt glade for, at vi, som det eneste sted i Danmark, kan præsentere Tracy Chapman på den danske musikscene til sommer. Der venter derfor danskerne en unik mulighed for at opleve Tracy Chapman live på tæt hold i smukke, naturlige omgivelser"

fortæller en forventningsfuld direktør for JVB Concerts Hans Quistgaard og fortsætter:

"Den Fynske Landsby er den perfekte kulisse til en musikalsk aften med den meget karismatiske Tracy Chapman, som med sine smukke sange og vibrerende, varme stemme vil skabe en smuk og intens stemning i Den Fynske Landsby, hvor der kun er plads til 2200 tilskuere"

Tracy er kendt for at have en ganske unik stemme, og en evne til at danne en fantastisk og intim stemning for sit publikum, fra hendes lille sted på scenen. Aniston.dk regner med at være på stedet, så mød endelig op til en fantastisk musik oplevelse.

Billetter kan købes på Billetnet.com
ANNONCE
Del

Seneste nyt