Aniston

Topmodellen Zombie Boy

En forvandling fra Zombie Boy - uigenkendelig topmodel!

Kropsudsmykning er generelt en den mest personlige og unikke form for udsmykning, hvor ordet grænser ikke eksiterer.

Et godt eksempel på dette er topmodellen Zombie Boy. En mandlig topmodel med kropsudsmykning, som påklædning eller i hvert fald en fuldt ud tattoveret krop og ikke mindst ansigt.

Zombie Boy har nu ladet sin unikke kropsudsmykning tildække ( i hvert fald for en stund), men ikke med farverig makeup/maling, beklædning eller (spøgelses)lagen, men med noget så enkelt og hverdagsagtigt som foundation!

En nærmest ubegribelig forvandling fra virkelighedens verden . En forvandling fra overtatoveret Zombie Boy (topmodel) - hudfarvet og uigenkendelig topmodel.

En transformation, som kræver et helt hold af dygtige makeupartister og en sindsyg og udefineret mængde af pudder og foundation!


Følg forvandligen af Topmodellen Zombie Boy!
ANNONCE
Billede fra youtube-klip - Topmodellen Zombie Boy Billede fra youtube-klip
En utrolig forvandling, som ikke bare beviser at alt er muligt, men også at den mest ultimative foundation (der kan dække alt!) ikke bare er en drøm!

Pudderen, foundationen og de andre produkter, som bruges til at forvandle Zombie Boy til et hudfarvet menneske (som alle os andre) er fra mærket DERMABLEND Professional, som bla. forhandles på DERMABLEND's egen hjemmeside, hvor der også er info om produkterne.
ANNONCE
Om youtube klippet er en reklame for DERMABLEND's produkter, et medie eller mode stunt - muligvis i forbindelse med halloween, vides ikke med sikkerhed. Men at følge den ubegribelige forvandling er det hele værd!
Del

Seneste nyt