Aniston

Top Gear

Er hurtige biler og læssevis af kvikke bemærkninger kun for mænd?

8 ud af 6 stjerner
Top Gear
Hurtige biler og dumsmarte bemærkninger... Er det kun noget, der kan underholde mænd?

Nej, når Jeremy, Richard og James og ikke mindst The Stig tester biler, så er det altså også noget, som vi kvinder kan more os over - også selvom vi måske ikke forstår alle de tekniske detaljer omkring de biler, der rent faktisk blive præsenteret...

Men... Det gør hankønsvæsenerne nu nok heller ikke!

Fede eventyr og udfordringer
Nu er det netop udkommet to fabulous DVD'er med en masse virkeligt sjove afsnit af Top Gear, som du klart skal give den bedre halvdel i julegave, så du også selv kan være med på en griner!

DVD'erne hedder "Top Gear - Great Adventures" og "Top Gear - The Challenges".

Begge er fyldt med super underholdning, som ikke kan undgå at underholde både kæresten/manden og dig selv.

TopGear - Great Adventures

"Great Adventures" DVD'en indeholder hele fire virkeligt fede og spektakulære eventyr med kæphøje Jeremy, lille-lorten Richard og den evigt lune James.

Nyd blandt andet Top Gears "Polar special", hvor teamet tester "man against machine" og kører ræs mellem Canada og Nordpolen.

Eller et "USA special" hvor D'herrer med et budget på 1.000 dollars må købe en bil til en storslået bilferie. Holdene stopper flere gange undervejs for at konkurrere i en række spændende og ret underholdende udfordringer. Lige fra at køre gennem Alabama uden at blive skudt til at fange deres egen aftensmad, når de slår lejr for natten.

I "Botswana special" er udgangspunktet for afsnittets  udfordring en lille by på grænsen mellem Zimbabwe og Botswana. Bilerne er gamle og udfordringerne er mange, når James' Mercedes 230E fra '85, Jeremys Lancia Beta Coupe fra '81 og Richard Opel Kadett fra '63 skal køre over alle mulige forhindringer, skal skilles ad, køre undervandskørsel og mange andre syge ting.

"Vietnam special" byder på otte dages rejse gennem Vietnam med Jeremy, Richard og James. Der er mange millioner Dong at købe bil for. Men hvor langt mon de rækker?

Alt i alt fire virkeligt underholdende afsnit, som sagtens kan tåle at blive set igen og igen og igen!
ANNONCE
Top Gear
TopGear - The Challenges
Fire afsnit af Top Gear er ikke altid nok. Derfor er der udkommet endnu en DVD sammen med "The Adventures", og denne indeholder nogle af de sjoveste udfordringer, som Top Gear-teamet har fået.

Udfordringerne sætter drengenes mod på prøve, og man får set, hvad de egentlig formår, når bare de sætter sig for, at de i hvert fald ikke skal tabe ansigt til hinanden eller publikum.

På "The Challenges" får de testet opbremsninger, trækkraft, hestekræfter, acceleration og meget andet - lige indtil tankene er tomme.

Udfordringerne er nogle gange ret farlige, men det gør dem bare endnu sjovere - og til tider lettere ydmygende.

Jeremy, Richard og James klør på og får løst udfodringerne på deres helt egen måde. Herudover er der løve-porno på programmet, en Toy-bota og en vaskehal i flammer.

Og har du ikke en mand, kæreste eller elsker, som du kan forære Top Gear DVD'erne til?

Så køb dem til dig selv og smæk dem under træet. For det er altså god underholdning!

"Top Gear - Great Adventures" og "Top Gear - The Challenges" er begge udkommet på DVD den 23. november 2010.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce