Aniston

TONI&GUY: Glamour collection

Naturlighed er det helt gennemgåede tema for sæsonens hårmode. Men fald, volumen og bløde krøller kommer ikke af sig selv.

Hårmoden 2013 er blevet vist på alverdens catwalks i bl.a. New York og London. Og et tema er gået igen og igen: Naturlighed!

Håret skal naturligvis stadig gerne være stylet, farvet og sat, så intet er overladt til tilfældighederne. Men det hele skal helst alligevel se både tilfældigt og lettere rodet ud, som om du lige er stået ud af sengen, eller bare er født med bløde glansfulde krøller.
 
Det er dog de færreste af os, som forlader bopælen med morgenhår. Og den populære naturlige stil og det lidt rodede look kræver en bevidst indsats.

Med de rette hjælpemidler kan du dog nemt sætte håret på rette vis, så det både er lækkert til hverdag og fest.

TONI&GUY har bl.a. netop lanceret en ny serie af stylingaggregater, som man kan bruge til at få det naturlige og rodede look. Serien hedder Glamour Collection.
ANNONCE
Bløde krøller er en af de stærkeste hårtrends i denne sæson. - TONI&GUY: Glamour collection Bløde krøller er en af de stærkeste hårtrends i denne sæson.
Glamour Collection er designet til langt hår. Og med de nye styligapparater kan man nemt style langt hår, så det får fald, volumen og bløde krøller.

Deep Barrel Bølgejern giver eksempelvis holdbare bølger. Stilen er lidt a'la California Girls med det vindblæste naturlige bølgede hår.

Og bølgejernets plader beskytter og bevarer håret glansfuldt og blødt. 
 
Jumbo Tong er et krøllejern, som sikrer store glansfulde bølger og krøller.

Med krøllejernet kan der skabes både volumen, elastiske bølger eller jumbokrøller.


Vejl. udsalgspris for Deep Barrel bølgejern er 599 kr. og for Jumbo Tong er den 399 kr. De nye TONI&GUY-stylingapparater forhandles via Magasin, www.magasin.dk samt www.raebild.com.
 
Få desuden inspiration og tips til styling her.
ANNONCE
TONI&GUY: Glamour collection
TONI&GUY: Glamour collection
Del

Seneste nyt