Aniston

TOMS shoes

Cool sko, der giver god samvittighed.

Når det er sommer, må fodtøjet gerne være lidt let og rart at gå i med bare tæer.

Og til det formål kunne jeg godt gå hen og blive lidt lun på TOMS shoes, som laver nogle ret specielle og fine sko, der ser mega behagelige ud.

Udover at designet er ret specielt og fint, så er TOMS også baseret på et alle tiders koncept, fordi der doneres  et par sko til gadebørn i Sydamerika, hver gang der sælges et par sko. Så når du køber et par sko, giver du også et par til et barn, der måske ikke selv har råd til sko.

TOMS har allerede doneret mere end en mio sko til børn i nød gennem de få år, firmaet har eksisteret, så jeg er vist ikke den eneste, der er blevet lidt lun på de cozy sko med den gode historie.
ANNONCE
TOMS multifarvede sko med blomstermønster til vejl. udsalgspris på 600 kr. - TOMS shoes TOMS multifarvede sko med blomstermønster til vejl. udsalgspris på 600 kr.
Røde TOMS sko med hulmønster til vejl. udsalgspris på 550 kr. - TOMS shoes Røde TOMS sko med hulmønster til vejl. udsalgspris på 550 kr.
Blå kancassko fra TOMS til vejl. udsalgspris på 500 kr. - TOMS shoes Blå kancassko fra TOMS til vejl. udsalgspris på 500 kr.
Cool etniske ankelstøvler fra TOMS til ej. udsalgspris på 700 kr. - TOMS shoes Cool etniske ankelstøvler fra TOMS til ej. udsalgspris på 700 kr.
Del

Seneste nyt