Aniston

Toms Ekstra - med lakrids

En ny og anderledes smagsoplevelse.

Toms Ekstra - med lakrids
I følge Toms er lakrids det nye sort. Jamen hvis de siger det! Jeg spiser det nu gerne - uanset om det er super hot eller ej. Det forholder sig nemlig sådan, at chokolade er godt, og lakrids er bedre ... eller var det omvendt?

Nå men Toms har jo ret, for lakrids er super hot - blandt kokke, gastronomer og nu altså også hos Toms, som netop har lanceret en helt ny variant med lakrids.

Og den har vi minsandten gnasket lidt på ... 

Nyd den i sofaen
Toms Ekstra lakrids er baseret på en mørk chokolade med 60 % kakaoindhold, kombineret med en sødlig lakrids lavet på lakridsrod og salmiaknoter.

Som resten af Toms Ekstra serien er denne variants kakaobønner smagsudviklede på træbakker, hvilket, efter sigende, giver den mørke chokolade flere smagsnoter.

Det gør den god at nyde på en mørk og kedelig efterårsaften, hvor der er dømt kaffe eller the i sofaen - med lidt sødt til.
  
Utænkeligt for 10 år siden
Toms Ekstra, som den nye lakridsvariant er en del af, blev lanceret sidste år i nye kombinationer som brombær, jordbær, mint (som i øvrigt smager herre godt!!) og karamel sammen med en afrundet mørk chokolade, der blev skabt med henblik på at glæde de danske ganer.

Nu kommer den nye variant, som vi måske nok ville have syntes var underlig for bare ti år siden, men den vovede choko-elsker skal da næsten prøve Toms Ekstra Lakrids.

Jeg kan afsløre, at den smager af mørk chokolade - og den smager ikke af så meget andet, når man lige får den ind i munden. Men så udfolder smagen sig stille og roligt og smager pludseligt meget af lakrids.

Det er meget anderledes og smager godt. At det bliver min nye favorit, tvivler jeg dog på. Men bedøm selv.


Den nye Toms Ekstra variant er netop landet i butikkerne.
ANNONCE
Del

Seneste nyt