Aniston

Tom's Drag

Kunst, der vil have dig til at smile

Skotskternede hunde, stribede katte og folkevognsrugbrød med øjenvipper. "Tom's Drag" er forrykt kunst, det er legende og eksperimenterende, men mest af alt, er det for sjov. "Tom's Drag" vil nemlig gerne have dig til at more dig og smile.
Tom's Drag
Hvad betyder Drag?
1) Mænd iført kvindetøj.
2) Hot Cars, som kører den kvarte mil.
3) Når vejret trækkes dybt ind.

Drag er in
Hvem er Tom
Thomas A. Hoffmann er født i Tyskland i 1956. Han er uddannet dekoratør, men har arbejdet som designer og med produktudvikling for forskellige virksomheder.

I 1985 havde han sin første udstilling af egne kreationer som var statuer og dukker.
I 1988 grundlagde Thomas Hoffmann Tom's Company. Hans mål var at udvilke sine egne produkter til et interesseret publikum og til overkommelige priser.

Tom's Drag
I 2001 fødtes "Tom's Drag". Efter terrorangrebet på World Trade Center var hele verden i chok, og alle følte sig utrygge. Det inspirerede Thomas Hoffmann til at designe et par statuer og ornamenter, som han gav sine venner den jul, for at få dem til at smile, forundres og more sig igen.

Og det viste sig at være en succes. Folk var tilsyneladende vilde med de multifarvede rockerhunde med smøg i munden og lange øjenvipper. I 2003 stoppede Tom's Company produktionen af deres tidligere produkter, for helt at hellige sig "Tom's Drag". Og de har siden spredt sig ud over hele verden. De er også til at få fingre i her i lille Danmark. På Rikki Tikki Company's hjemmeside kan du finde forhandlerliste og en produktoversigt.

Thomas Hoffmann har et passioneret ønske om at leve livet fuldt ud, og gerne lidt til, og han glæder sig over den forbavsende forskellighed, der er i verden omkring ham. Det er disse ting, der inspirerer hans fantasi og kommer til udtryk i "Tom's Drag".

Hver eneste af "Tom's Drag"-figurerne er blevet omhyggeligt håndmalet, så hver eneste figur har sin helt egen personlighed og sine helt egne særpræg. Kig nøje på dem, lær dem at kende og lad dem bringe dig i godt humør.

Og tjek så lige galleriet for flere af de dejlige, farverige drags.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce