Aniston

Tokio Hotel

Så sker det endelig, de tyske drenge gæster Danmark

Hver generation af teenagere har deres idoler, som pryder værelsesvægge og skolehæfter. Sådan har det altid været, og sådan vil det altid være. Generation 08 er ingen undtagelse, og her hedder de Tokio Hotel.
Tokio Hotel
Deres danske fans har ventet længe, og nu bliver ventetiden belønnet. Deres første koncerter herhjemme er nemlig nu en realitet. Tokio Hotel har i det forløbne år vundet så godt som alt, hvad der kunne vindes af tyske musikpriser.

Sidst var her i februar måned, hvor de også vandt den eftertagtede ECHO pris for bedste musikvideo. "Shrei" hed den af deres videoer, som løb med prisen. Desværre var de ikke hjemme for at kunne modtage den. De har nemlig lige spillet deres første koncerter i USA.

I februar måned spillede de for udsolgte huse i både Montreal, Hollywood og New York. Efter en kort pause fortsætte de nu deres tour i Europa, som starter den 3. marts 2008 i Bruxelles.

Så godt som alle koncerter fra Belgien til Italien er allerede udsolgt. I Danmark giver de to koncerter, men allerede nu er koncerten den 2. april 2008 i Valbyhallen udsolgt. Heldigvis er der dog stadig billetter at få til deres anden koncert, som finder sted den 8. april 2008 i Ålborgs Gigantium . Men mon ikke det blot er et spørgsmål om tid, før de billetter også er revet væk?

Billetter kan købes hos: Billetnet

Se deres danske fanside Tokiohot
ANNONCE
Del

Seneste nyt