Aniston

Tør uld i tørretumbleren

Opgør med husmoderråd nr. 1.

Tør uld i tørretumbleren
Det meste uld skal håndvaskes eller skånevaskes og må ALDRIG puttes i tørretumbleren, men skal derimod liggetøre fladt og gerne på et håndklæde.

Det er alt i alt en besværlig proces, som den moderne familie hverken har tid, overskud eller plads til, når hele familien er klædt i uldundertøj og striksweatre i vinterkulden.

Heldigvis kan det gamle husgeråd kasseres i takt med, at teknologien bliver mere raffineret. Og rådet, om at uld aldrig må tumbles, kan nu officielt aflives - i hvert fald, hvis du har den rette tørretumbler.

Electrolux har eksempelvis netop lancerer en helt ny og smart tørretumbler, der kan tumble alt fra den islandske sweater til de mindstes uld-bodystockings og den fine cashmere-cardigan, uden at tøjet krymper, trækker eller bliver fnuldrer.
 
En maskine, der trumfer vaskeanvisningen
Den nye tørretumbler fra Electrolux’ Inspiration Range-serie er Woolmark Gold-certificeret.

Det betyder, at tørretumbleren har gennemgået en streng, uafhængig certificeringsproces, og at man helt uden risiko kan bruge tumbleren til at tørre selv de mest delikate uldprodukter – selv dem, der ifølge vaskeanvisningen skal håndvaskes, lyder det fra Electrolux.
 
”Uld er et luksusprodukt for mig, og at kunne åbne tumblerdøren og tage lækkert, tørt uldtøj ud, som har samme pasform og kvalitet, som da jeg lagde det ind, er den ultimative luksus for mig. Og det er jeg sikker på, at det også vil være for rigtig mange familier i vintermånederne,” mener den moderne husmoder-guru Ann-Alicia Thunbo Ilskov.


Tørretumbleren EDH3498RDL fra Electrolux-linjen Inspiration Range er i butikkerne nu til en vejl. udsalgspris på 11.445 kr.
ANNONCE
1) Uld er selvrensende, så i stedet for at vaske det så ofte som andet tøj kan du hver anden gang nøjes med at hænge det til luftning.

2) Brug særlige vaskemidler, der er beregnet til uld.

3) Fyld aldrig maskinen helt, når du vasker uld.

4) Behandl pletter på uldtøj hurtigt, så de ikke når at give permanente mærker i tøjet.

5) Tør uld i en tumbler, der er beregnet til det. Det går hurtigere og resultatet bliver bedre med mindre krøl og bevarelse af form og facon.
ANNONCE
Del

Seneste nyt