Aniston

Tømmermænds-stadier

Hvor stiv er du?

Tømmermænd er et vidt begreb. Nogle gange har man det egentlig okay. Andre gange har man bare lidt hovedpine. Og engang imellem hænder det, at det eneste rigtige ville være at dø.
Tømmermænds-stadier
1. grad af tømmermænd

Ingen smerter. Ingen rigtige tegn på sygdom. Du har sovet - dog mindre godt - men det har bare givet dig en masse malplaceret energi. Vær glad for, at du stadig er i stand til at fungere relativt godt. However, du er stadig tørstig. Du kan drikke 10 colaer og stadig være tørstig.

Du hungrer efter en burger og masse pomfritter fra McDonalds.

2. grad af tømmermænd

Ingen smerter, men der er helt sikkert noget galt. Du ser måske okay ud, men din hjerne er ikke større end en klipsemaskine. Den kaffe, du prøver at drikke, gør kun din rumlende mave værre. Du prøver at spise lidt, men opgiver efter den første mundfuld, da det ikke forbedrer din tilstand. Der er noget helt galt, men du er ikke helt klar over hvad.

3. grad af tømmermænd

Du har en let hovedpine. Din mave har det ikke så godt. Du er afgjort ikke produktiv i dag. Hver gang en fyr går forbi dig, får du kvalme, da hans parfume minder dig om nogle af de adskillige shots, du skyllede ned klokken 4 samme morgen. Livet ville være meget bedre, hvis du lå i din seng, spiste chips, drak cola og så tv. Du har på dette tidspunkt drukket fire kopper kaffe, fem liter vand og 1,5 liter cola - og du har ikke været på toilettet endnu.

4. grad af tømmermænd

Life sucks! Du har en dundrende hovedpine. Du kan ikke tale særlig hurtigt, da følelsen af, at der kommer noget med op, er meget stor. Din chef har allerede givet dig et møgfald for at komme for sent og har også holdt et foredrag om, hvordan man håndterer sprut.

Du har pænt tøj på, men det er ikke helt nok til at skjule det knap så gode forsøg på at lægge make-up. Dine øjne er blodsprængte, og dit hår ligner noget fra 80'erne.

5. grad af tømmermænd

Aka "Dante's 4th Circle of Hell". Du har en dunkende hovedpine, der faktisk er så slem, at det irriterer din kollega ved siden af. Lugten af Vodka siver ud af dine porer og gør dig svimmel. Du har tandpasta siddende i mundvigene fra dit forsøg på at børste tænder og komme af med den værste ånde. Din krop har mistet evnen til at producere spyt, så du er tør som en ørken. Døden ville være en kærkommen ting lige nu.

Du kan ikke huske, hvem du var sammen med, hvor du var, hvad du drak og hvorfor der sov en fremmed fyr i din seng.
ANNONCE
Tømmermænds-stadier
6. grad af tømmermænd

Også kendt som: "Den evige nøddeknækker". Du vågner på gulvet i dit badeværelse. I 2 sekunder kigger du op i loftet og overvejer, om den dejlige, kølige følelse på din kind er gulvet i badeværelset eller dit bræk fra 5 timer tidligere. Det er utroligt, at din roommate, der var ligeså stiv som dig, har formået at stå op før dig.

Du prøver at løfte hovedet. Men du kan ikke. Ved et uheld kommer du til at dreje hovedet for hurtigt og finder ud af, at dit hår lugter af 13 pakker cigaretter. Pludselig går det op for dig, at du røg - og det var ikke ultra light, men derimod de stærke røde Marlboro - og du har gjort det, som om du har røget de sidste 10 år.

Du kigger i spejlet og ser resterne af et "Ready to Rock" stempel på din pande. Det stempel, der var på bagsiden af din hånd, er på magisk vis havnet på din pande. Du skal være på arbejde om 14 minutter og 32 sekunder, men den eneste ting, du kan tænke på er din "Bananer i Pyjamas" pyjamas og din seng.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce