Aniston

Tøj-krise

De fleste piger kender til den kvindelige sindssyge, nærmere betegnet: Tøj-krisen

De fleste af os piger, kender til det med at have en tøj krise. Jeg kender det personligt alt for godt! Jeg tror faktisk at det er vores gener, der gør at vi får disse kriser engang imellem, og jeg har desværre lige haft en tøj-krise, som jeg dog fik lyst til at fortælle jer om.
ANNONCE
Tøj-krise
Jeg havde fået en invitation til en fødselsdag og havde glædet mig i flere uger. Jeg havde købt en perfekt gave, lagt den perfekte make-up og manglede bare lige at finde det perfekte tøj - men så let skulle det ikke gå for mig.

Mens jeg står foran klædeskabet, kan jeg mærke, hvordan det pludselig begynder at krible i mine hænder og ben (den der utålmodigheds kriblen). Jeg føler mig nærmest sindssyg, tager det ene stykke tøj ud efter det andet, kigger på det, flår det af bøjlerne, prøver det på, men nej, intet er som jeg vil have det!

Da jeg så pludselig får øje på bunken af tøj, på mit gulv, sætte jeg mig ned oveni det og begynder at tudbrøle. Hvordan kan det være, at man kan have sådan et stort klædeskab, så meget tøj og alligevel ikke have noget, man vil have på?!

Jeg begynder at få ondt af mig selv, for hvorfor skal dette ske for mig? Og så lige på denne dag, hvor jeg mindst har brug for det!

Jeg har brug for trøst og hjælp, så jeg ringer til min veninde, som ikke hjælper en dyt!

Det eneste hun kan siger, er: "Jamen Cat, du ser jo godt ud i det hele - Hvorfor tager du ikke den sorte kjole på? Eller den beige nederdel? Etcetera..."

Selvom jeg inderst inde havde lyst til at skrige "Nej søster lystig, jeg har prøvet det, og jeg ligner stadig lort!" Siger jeg i stedet "Ja, du har ret, prøver lige at kigge igen".
ANNONCE
Tøj-krise
Jeg elsker jo min veninde, og ved godt at hun bare prøvede at være sød og hjælpe, det er jo også derfor jeg ikke bitch'er ud på hende. At jeg har en tøj-krise skal jo ikke gå ud over hende, og hun skal jo endelig ikke tro, at min tøj-krise har givet mig rotter på loftet.

Men når jeg er midt i en tøj-krise, er det ikke særlig mange gode ting jeg kan komme i tanke om. Jeg føler virkelig, at ingen forstår mig, at hele verden er imod mig (især mit klædeskab), og at det eneste jeg kan gøre er at sætte mig til at græde, selvom jeg godt ved at det ikke hjælper på problemet.

Men lige meget hvor mange gange jeg kigger i klædeskabet, så er der stadig intet jeg vil have på. Det er så i sådanne situationer, hvor jeg ville ønske at jeg havde et Online-klædeskab som i filmen "Clueless", eller en personlig tøj stylist.

Da tiden er inde til at jeg skal af sted, står jeg stadig iført badekåbe, og det ender med at jeg bare tager et par sorte bukser og en skjorte på. (Det klassiske valg).

Og hvad sker der så idet jeg ankommer til fødselsdagen?!

Svar: Min hjerne begynder åbenbart at fungere igen, for pludselig finder jeg ud af at den kjole som jeg prøvede først, faktisk ville have været perfekt, men det er lidt for sent at indse det, eftersom jeg jo ikke er hjemme mere. Så jeg begynder at bitche indeni mig selv.

Hvor er dette dog typisk piger og specielt mig!

Nå, men efter denne dag føler jeg, at jeg har brug for at være lidt god ved mig selv, jeg har jo været igennem en meget, meget hård tøj-krise og når chokolade ikke hjælper, så må der stærkere ting på bordet.
ANNONCE
Tøj-krise
Så jeg har nu lovet mig selv, at jeg vil kontakte en af de der "Personlige stylister" og så tilbringe et par timer med hende. Først og fremmest skal hun kigge mit klædeskab igennem, det trænger vist til en gevaldig oprydning, for der er flere impulskøb som jeg aldrig har brugt og aldrig kommer til at bruge; og så kunne det jo også være rart at have sådan en "Personlig stylist" med ud på shopping, så kan hun fortælle, hvilken stil og farver der passer til min hud og kropstype.

Jeps, det er lige det jeg har brug for, en dag i forkælelsen og tøjets tegn, ih hvor jeg glæder mig.

Så til alle jer tøser, får i også tøj-kriser? Hvis ja, hvordan reagerer I?

Og til jer, der ligesom mig, skulle være interesseret i en personlig stylist, så kan I tjekke

Styleguiden.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce