Aniston

Tips til en billig weekendoplevelse

Det moderne menneske har rigeligt at se til i hverdagen. For mange af os er årsagen, at vi arbejder mere end nogensinde før. Uanset hvor glad du er for dit arbejde, bør du dog af og til også sørge for at holde fri. Dét kan du gøre på et væld af måder. Du kan tage i biografen med dem, du holder af. Du kan bruge lidt tid på at opfriske boligen. Og du kan overveje for en kort stund at udskifte dine vante omgivelser. Nedenfor får du fire tips til en sjov – og billig – weekendoplevelse. God læsning, og rigtig god tur! 

Gå online for rejsetips 

Når du har fundet ud af, hvor du gerne vil hen, kan det være en god idé at sondere terrænet for online rejsetips. Nettet boomer med rejselystnes skriverier om både destinationer og om, hvor du kan spare penge på den givne destination. Start på tripplo.com/dk/. Siden omfatter tips til og rabatter på blandt andet hotelbooking, flyrejser og rejsetøj. Og hvis du har brug for hjælp til at navigere siden, sidder deres kundeservice altid klar til at vejlede dig. 

Find en tilbudsrejse

Som udgangspunkt er flyrejser ikke ligefrem billige. Men hvis du ved, hvor du skal lede, er der masser af penge at spare. På Rejsetilbud.dk finder du en kæmpe oversigt over tilbudsrejser. Oversigten omfatter både rejser inden for og uden for Europa, og mange af tilbudspakkerne er inklusive hotel. 

Drop hotellet 

Hvis du imod al forventning ikke kan en tilbudsrejse, der inkluderer et hotel, bør du overveje at finde et alternativ til denne logiform. Selv to-stjernede hoteller koster knaster på de mest populære destinationer. Og hvorfor ikke bruge dine penge på oplevelser under ferien i stedet for at ruinere dig selv på hotelbestillingen alene? Hostels er langt billigere end hoteller. Tjenester, hvor folk midlertidigt udlejer deres boliger til rejsende, er økonomisk set også at foretrække frem for hotellerne. Og kender du en lokal på destinationen, kan du måske få lov til at låne en sofa. 

Husk det hele, når du pakker 

Sidst men ikke mindst skal du sørge for at huske det hele, når du pakker. Pak hellere for meget end for lidt – så slipper du nemlig for at skulle bruge dine penge på at købe ting, du lige så godt kunne have haft med hjemmefra. 
Hvis du følger disse tips, skal du nok ende med at have en god (og billig) miniferie.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce