Aniston

Tips til boligrenoveringen

Har du en drøm, om du gerne vil have renoveret f.eks. badeværelset eller køkkenet i din bolig? Der er en række ting, som du bør tage op til overvejelse før, at du går i gang med renoveringsprocessen. 

Tips

  1. Når du skal i gang med at renovere, skal du tage stilling til, hvilke behov og ønsker du har. Hvis du har en partner, er det vigtigt at inddrage dem i processen. Sørg for, at I er enige i, hvad der skal ske. I kan eventuelt notere ned, hvad I har af drømme og krav, da det derved gør processen nemmere. 
  2. I skal gøre op med jer selv, om I selv kan ordne renoveringen, eller om I skal tilkalde folk/assistance. 
  3. Når I skal renovere, skal I have en plan, som I kan følge. I denne plan kan der bl.a. stå, hvad de forskellige ting koster, og hvem der skal lave de forskellige ting på det pågældende tidspunkt. Hvis I laver en ordentlig tidsplan, som I kan følge, er der en større sandsynlighed for, at I når at blive færdige med renoveringsprojektet til tiden.
ANNONCE

Budget

Et renoveringsprojekt er ikke billigt, og det kan derfor være en god ide at have lagt et budget fra begyndelsen af, som I kan følge. Ud fra budgettet kan du tage stilling til, hvilke materialer osv., som I kan vælge. Når budgettet lægges, skal I tage højde for både de små og store udgifter, og have plads til eventuelle uforudsete udgifter. Dette følger ofte med i en renovering. 
Når prisen på renoveringen er fundet, skal du finde ud af, hvordan renoveringen skal finansieres. Måske har I sparet sammen til renoveringsprojektet, ellers kan I måske tage et forbrugslån. Du skal helst undgå at optage lån, da det ikke er problemfrit, og du må aldrig låne flere penge end, hvad du kan tilbagebetale. Husk altid at låne med omtanke. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce