Aniston

Tips til at få dit barn til at bevæge sig mere

Alle mennesker har godt af at bevæge sig og motionere jævnligt. I dag er det dog nemt for mange at komme til at ende bag en skærm, hvor tiden hurtigt flyver afsted. Hvis du har børn, har du måske ligesom så mange andre, problemer med at få dem hevet med ud og bevæge sig. Det er dog slet ikke umuligt, så her får du nogle forskellige tips til det. 

Find en sport der interesserer dit barn 

Hvis dit barn skal have lyst til at komme ud og bevæge sig, hjælper det, hvis typen af bevægelse har et eller andet sjovt eller spændende element. Det kan mange sportsgrene f.eks. have. Det kræver dog, at det falder i ens interesse. Hvis dit barn før har gået til en sport, men ikke havde lyst til at fortsætte, er det muligvis bare ikke den rette sport. Der findes så mange sportsgrene, så det burde være muligt at finde en, der falder i lige præcis dit barns smag. 

Det gode ved at gå til en sport er, at dit barn får bevægelse på en mere sjov og spændende måde, og at han/hun gør det sammen med andre på samme alder. 

Hvis dit barn vil springe ud i at starte til gymnastik f.eks., kan du finde gymnastiktøj drenge her. Gymnastik er en sport, der er for både drenge og piger. Den er sjov, men samtidig rigtig hård. 

Gør bevægelse til en fælles ting i familien 

Når du gerne vil gøre bevægelse og motion til en større del af dit barn liv, kan det hjælpe at gøre det til en generelt større del af hele familiens liv. På den måde bliver det ikke noget, som dit barn skal tage sig sammen til, men nærmere en naturlig del af jeres rutiner derhjemme. Det er ofte sjovere at bevæge sig sammen med andre, så på den måde er det også helt oplagt. Når du vil gøre bevægelse til en større del af familiens rutiner, kan du finde på forskellige måder, hvorpå I kan bevæge jer. I kan f.eks. gå lange ture sammen efter jeres aftensmad, I kan kaste jer ud i at løbe nogle ture ude i naturen, I kan tage i svømmehallen sammen m.m. I kan også bare hoppe i haven og lave noget havearbejde sammen eller hoppe på jeres havetrampolin. Der er rigtig mange muligheder. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce