Aniston

Tintin og Enhjørningens Hemmelighed

Legen...wait for it...dary!

6 ud af 6 stjerner
Tintin og Enhjørningens Hemmelighed
"Tintin og Enhjørningens Hemmelighed" går i al sin enkelhed ud på, at Tintin (Jamie Bell) ved et tilfælde kommer i besiddelse af et modelskib.

I dette skib er der gemt et stykke pergament, som rummer svaret på, hvor en af tidens største skatte ligger gemt.

I Tintins endeløse optimisme og sit uendelige mod forsøger han, som altid, at komme til bunds i sagen. Dog er det ingen let opgave, der venter ham forude, for han er ikke den eneste, som vil have fat på skatten.

Til Tintins held møder han den velkendte og altid højtråbende Kaptajn Archibald Haddock (Andy Serkis), som holdes fanget på han eget skib.

Nu hjælper de hinanden med at komme væk fra skibet, og dets nu selvproklamerede kaptajn, Ivanovich Sakharine.

Nu går jagten ind for både det gode og det onde - så spænd dig fast, for du er på vej til at deltage i et hæsblæsende eventyr, med noget af det bedste motion capture og grafiske præstationer, der ikke er set magen til før.
ANNONCE
Motion capture
"Tintin og Enhjørningens Hemmelighed" er optaget i motion capture.

Tintin bliver således spillet af Jamie Bell (Jumper, King Kong), og Kaptajn Haddock spilles af Andy Serkis (Ringenes Herre, Abernes Planet: Oprindelsen). Og begrebet motion capture drejer sig så om, at man optager en skuespillers bevægelser, hvorefter de overføres til en computer.

Det undrer måske nogle, at man har valgt at benytte rigtige skuespillere, men det er for at tilføre det animerede en dybere dimension, og derved gøre oplevelsen af filmen langt mere personlig og virkelig.

Motion capture er blevet brugt før i eksempelvis Ringenes Herre, King Kong og Abernes Planet: Oprindelsen, hvor også Andy Serkis spiller karaktererne Gollum/Smeagol, og begge aber King Kong og Caesar.
ANNONCE
Skal den ses?
Jeg kan ikke forestille mig, at nogen vil have noget imod denne film.

Selvfølgelig vil der altid være småting, som eksempelvis at de ikke har det velkendte tema fra de gamle Tintin-tegnefilm med.

Her mister filmen lidt af den nostalgi, som jeg personligt havde håbet på, men hvis man ser bort fra dette, så er der intet som ikke lever op til den gamle tegneserie.

Den er morsom, perfekt animeret og derved en fryd for øjet. Kort sagt: Selv Hergé vil have nydt denne film.
ANNONCE
Renæssancen af Tintin
Nu med vækkelsen af Georges Prosper Rémi også kendt som Hergé, mest elskede karakterer, så er der ingen tvivl om, at filmen bliver en kæmpemæssig succes.

Dette afspejler sig i, at allerede inden premieren på Tintin og Enhjørningens Hemmelighed, så har Peter Jackson udtalt, at han er klar til at sætte sig i instruktørstolen til Tintin 2.


Tintin og Enhjørningens Hemmelighed havde premiere d. 27 oktober.


ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE