Aniston

Tiltræk den eneste ene med det bedste datingprofilbillede

Nogle gange kan det føles, som om det måske aldrig vil ske. Vil du nogensinde møde den eneste ene? Men gør du egentlig selv nok for det? For at finde den eneste ene er du måske nødt til selv at skabe de rette forhold for at kunne date. Hvordan skulle dit livs kærlighed ellers finde ud af, at du er derude?

Der er selvfølgelig mange ting, du kan gøre, men du må ikke undervurdere, hvor stor en rolle dit datingprofilbillede faktisk betyder.

Tag et billede, der fortæller noget om dig

Man plejer at sige, at et billede siger mere end tusind ord, og det er ikke uden grund. Der er nemlig mange ting, som folks kan læse ud fra et billede, og det er måske særligt relevant, når de skal bestemme sig for, om de skal sige ja eller nej til dig på en datingside.
Du skal altså sørge for at vælge et billede, der kan fortælle noget om dig og din personlighed. 

  • Er du vild med sport?
  • Går du op i dit udseende?
  • Betyder din karriere meget for dig?
  • Elsker du at rejse?
ANNONCE

Det er alt sammen noget, du kan vise på dit billede.

Vis dig fra din bedste side

Selvom du selvfølgelig skal være ærlig, så behøver du ikke at vise alle dine værste sider frem fra start. Sådan er der jo ingen, der normalt vil møde mennesker.
Der er for eksempel intet i vejen med at træne lidt ekstra, mens du søger efter kærligheden. Med en Odin romaskine kan du hurtigt få lidt større muskler, hvis du gerne vil vise, at du er stærk. Det er noget, som mange vil blive tiltrukket af.

Du skal selvfølgelig huske, at det vigtigste er, at du finder en person, som matcher din personlighed. Det er netop derfor, du skal være ærlig omkring, hvem du er bag facaden.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce