Aniston

Til mænd der har alt

Findes sådan en perfekt gave?

At finde gaver til mænd er altid svært. De ønsker sig stort set aldrig noget specifikt, og man ender altid med at købe noget værktøj, underbukser eller parfume indenunder gavepapiret. Denne gang måtte løsningen blive en helt andet. Der skulle analyseres, overvejes og hjerne lægges i blød.

ANNONCE
Til mænd der har alt
Jeg skulle til housewarming hos to gutter, der netop har åbnet deres "crib" for pøblen. To gutter med meget krudt i røven. Gutter man ikke umiddelbart kunne komme på gaveønsker til. Så jeg måtte sætte mig ned, sætte ord på dem begge, og se hvad jeg kunne få ud af det.

Den ene fyr er super klog studerende med forstand på babes og aktier. Han elsker bordfodbold og
90'er hits. Han er en mand efter gode lokumsvittigheder og rigtige mandedufte. En hyggefætter uden lige, der tænder levende lys og pynter op til jul.

Den anden fyr er en formidaleb god kok med forkærlighed for Long Island Iceteas og humor. Han elsker børn og sine skarpe kokkeknive, dog har disse ingen sammenhæng. Han går aldrig af vejen for en god flaske Amarone eller hyggeaften. Han er romantiker af den gode gammeldags slags. Meget tæt på at være svigermors drøm med de sexede, dybe og mystiske øjne. - Nåh puha tilbage til gaveønskerne.

Hvad gør en klog kvinde, når disse mænd afholder housewarming, og man stadig ikke aner hvad de skal have i gave? Man sætter sig på gulvet (Dér tænker jeg bedst) og tænker som gal. Analyserer de nævnte fyres personlighed, behov og ønsker. Og eftersom sidstnævnte kun bestod af to ting: Grønne planter og sprut, ja så var det hurtigt overstået.

Næste opgave måtte være at finde en fællesnævner for de to gutter. Noget de begge har interesse i, og kan deles om. Og gamle venner, der nu deler lejlighed, har en skøn liste til fælles:

  • Connery.dk
  • Luder
  • "Vis mig den"
  • Fællesdåse (En fællesdåse med guf, som de begge kan pille frit i)
  • Jacques-aftener

    Gaven skulle så gerne symbolisere/relatere til den overnævnte liste. Kunne dette lade sig gøre?

    Svaret er: Ja!

    Uden flere og større overvejelser, faldt 5-øren. Jeg maler da bare et personligt maleri med ordene: "Vis mig den... Luder!" og et par glidende hænder og et trunte-kys, som prikken over i'et.

    Som I kan se på billedet, blev det faktisk et ok maleri. Nok ikke godt nok til Louisiana, men det er god humor og det er en personlig gave, som symboliserer dét, jeg kender gutterne for. (Lidt tragisk men rigtigt)

    Historien ender ikke her. For til selve festen var der jo også andre gæster med andre gaver. Sjove, spændende, traditionelle - og knap så traditionelle.
ANNONCE
Til mænd der har alt
Jeg skal ikke tage æren for deres kreative påfund midt under festen, men vil gerne rose den, eftersom det blot understregede kvinders kreativitet selv under beruselse.

I gutternes stue mødes jeg af to fnisende trunter. Ikke fordi de var småfulde (Eller jo det havde nok en mindre del af fniseriet), men fordi de havde lavet noget "frækt" ude på badeværelset. Da man havde hørt længe nok på to fnisende trunter, var man nødt til at se mesterværket.

Ude i drengens brusekabine stod smukt håndskrevet: "Diller" med bade-gele. Genialt og kreativt.

Men trunterne var ikke helt tilfredse, da vi måtte meddele dem, at selve "dilleren" var vasket/løbet væk.

Så trunterne bundede deres drink, og hastede ud til badeværelset. Alle havde da gættet, hvad de nu havde for. De ville fuldende deres påbegyndte værk i bedste stil som mit maleri. De skulle male "Dilleren 2".

Snedig som blondinen var, valgte hun denne gang en "maling" som ikke kunne vaskes væk, men som skulle skrubbes væk. Nemlig det gode gamle trick: klæbrig tandpasta.

Og uden nærmere introduktion, kan du herovre til venstre se mesterværket under udførelsen. Smukt i al sin pragt ikke sandt?

Hvad ville din bedste indflyttergave være, til mændene som har alt?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce