Aniston

Til dig hvis virksomhed mangler opbevaring

Hvis du er ejer af en større eller mindre virksomhed, kender du sikkert allerede problematikken med ikke at have nok plads til dine varer. Det kan være at du er startet forretningen hjemmefra og pladsen i kælderen er blevet så træng, at du begynder at sortere dine personlige ejendele fra eller at opbevaringsrummet tilhørende det kontor, du arbejder fra ikke længere er stort nok. Uanset hvad er det en god idé at få et stort, separat opbevaringsrum til at holde dine forretningsvarer tørre og sikre.

Fleksible forhold

Når man har at gøre med rigtig mange varer som forretningsejer, er det ekstremt vigtigt at forholdene i et lagerhotel er fleksible. På denne måde er man altid sikret at man kan få et større eller mindre lagerrum, alt efter hvor mange varer man køber og sælger. Du kan for eksempel vælge at vælge et opbevaringsrum tilknyttet et lagerhotel hos Boxit, som har opbevaringsrum i mange byer rundt omkring i Jylland og på Fyn.
Det kan være en god idé at vælge et lagerhotel, der ligger i nærheden af ens forretning, så man ikke skal køre langt for at hente eller aflevere varer.

Læs på og af som du vil

Udover at sikre sig fleksible forhold er det skam også vigtigt at man har muligheden for at læsse varer af og på opbevaringsrummet, som man vil og hvornår man vil. Det kan for eksempel være at man har en aftale med en leverandør, som kun kan aflevere komponenter til dine varer om natten. I dette tilfælde ville det være meget ærgerligt og ikke mindst upraktisk, hvis lagerhotellet holdte lukket om natten og du derfor ikke kunne tilgå dine opbevarede varer.
Derfor er det vigtigt at vælge et lagerhotel, som er åbent døgnet rundt eller hvor man i det mindste har en nøgle, så man kan tilgå sit opbevaringslager, hvornår man vil.

Hold varerne tørre

Sidst men ikke mindst er det essentielt at ens varer bliver holdt tørre, mens de opbevares i lageret. Hvis fugt når ind til varerne, spilder man ikke nok med mange penge på at få dem erstattet, men også kræfter på at ærgre sig over fejlen. I stedet anbefales det at man fra starten sikrer sig så godt som man overhovedet kan at opbevaringsrummene i det lagerhotel, du vælger er godt isolerede efter reglementerne.
På denne måde behøver man heller ikke at holde sig vågen om natten hver gang der er en stormflod eller kraftigt regnvejr.
 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

ANNONCE