Aniston

Til alle single-piger:

Se din udkårne i din Valentines drink

Valentines Day fejres af forelskede par, der hylder deres kærlighed til hinanden. Men kvinder uden kæreste behøver ikke at fortvivle på kærlighedsdagen. En ny finsk tradition siger, at alle single-piger vil kunne se et spejlbillede af den mand, de engang skal giftes med i deres Valentines drink ved midnatstid.

Selvom Valentines Day går helt tilbage til Middelalderen, er det først de senere år, at danskerne for alvor er hoppet med på kærlighedsbølgen. Hvert år den 14. februar fejrer forelskede par kærligheden til hinanden med romantisk middag, langstilkede roser, hjerteformede chokolader og andet sødt og rødt. Men faktum er, at der i Danmark er mere end 700.000 kvinder, der bor alene, og for dem kan 'hypen' omkring Valentines Day være et sandt mareridt.

I Finland har single-pigerne taget affære og valgt at skabe deres egen tradition på Valentines Day. Her er det blevet kutyme, at veninder uden kærester fejrer kærlighedsdagen med 'nationaldrikken' Koskenkorva - den traditionelle, finske vodka, der i øvrigt netop er lanceret på det danske marked. Ifølge traditionen vil single-pigerne ved midnatstid se et klart spejlbillede af deres udkårne i deres vodka-drink. 

'Ideen er opstået som en nyfortolkning af en gammel finsk vodka-tradition. I gamle dage var det normalt, at ugifte, finske kvinder drak sig berusede i Koskenkorva hvert år til midsommer. Når det blev midnat nøgensvømmede de, og ifølge sagnene så de den mand, de skulle giftes med i vandspejlet', fortæller Heidi Pagaard, som er kommunikationsansvarlig for Koskenkorva i Danmark.

OPSKRIFTER PÅ VALENTINES DRINKS FOR SEJE SINGLE-PIGER:
ANNONCE
Til alle single-piger:
PINK LADY
4 cl Koskenkorva Green Apple
Grenadine
Sprite

Shake vodka og Grenadine. Brug almindelig is i glas. Top med sprite. Tilsæt
evt. lime.
Til alle single-piger:
AMOUR ROSÉ
4 cl Koskenkorva Vodka
4 cl Passoa
1 cl Citronsaft
Stænk sukkersirup
2 cl Cointreau

Shake drinken. Køl et martiniglas inden ophældning. Ingen is i glasset.

Koskenkorva vodka fås i varianterne 'Pure', 'Nordic Berries', 'Green Apple', 'Vanilla', 'Blueberry' samt 'Salmiakki'. Fælles for alle smagsvarianter er, at de er lavet på ren vodka og destilleret mindst 250 gange. Flaskerne fås i 70 cl. med en alkoholvolumen på mellem 32-40 %.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce