Aniston

Tiger Balsam Soft

Ny, blød Tiger Balsam til ømme muskler og led.

Fin, lille og lige til at have i tasken! - Tiger Balsam Soft Fin, lille og lige til at have i tasken!
Tiger Balsam er en klassiker, som mange kender, og som mange sikkert har liggende i sportstasken eller stående på hylden.

Den klassiske Tiger Balsam er dog nu kommet i en fornyet blød udgave, som er nemmere at smøre ud - men som stadig har de samme gode egenskaber som den originale.

Tiger Balsam Soft er således en videreudvikling af den oprindelige Tiger Balsam natursalve, som oprindeligt blev udviklet i 1870’erne af naturlægen Aw Chu Kin i Rangoon i Burma.

Nemmere at smøre ud og mindre "påtrængende"
Sammensætningen af Tiger Balsam Soft afviger fra den traditionelle Tiger Balsam med en mindre mængde fast paraffin og en større mængde flydende paraffin, hvilket gør den nemmere at smøre ud.

Tiger Balsam Soft har samtidig fået tilføjet lavendelolie.

Soft-udgaven dufter dog stadig friskt som den oprindelige Tiger Balsam. Men duften er mindre "påtrængende", og den kan derfor måske også bruges i lidt flere sammenhænge, fordi man ikke trækker et "duftspor" efter sig på helt samme måde.
ANNONCE
Tiger Balsam Soft
Lindringen begynder med det samme
Og der er ingen tvivl om, at Tiger Balsam Soft har mange gode og lindrende egenskaber.

Lange dage foran computeren og ikke mindst slæberi på barn, kamera, kaffe latte samt håndtaske på en og samme tid giver nemlig konstant ømme nakkemuskler. Men de bliver straks varmet igennem og løsnet op med blot en lille smule Tiger Balsam Soft!

Tiger Balsam Soft er derfor nu blevet fast inventar på skrivebordet, hvor den står og pynter. Men den skal helt klart også med i sportstasken fremover.

Herudover skulle salven også kunne lindre både insektbid og forkølelse.

Det effektfulde indhold
Tiger Balsam Soft indeholder mange af de samme og effektfulde ingredienser, som man  kender dem fra den hvide og røde Tiger Balsam, blandt andet: Kamfer, mentol, cajeputolie,  nellikeolie, som alle giver Tiger Balsam Soft en lindrende effekt. 

Øvrige ingredienser tæller:  Duftemne TSF‐2250, fast paraffin og hvid vaseline.   


Tiger Balsam Soft er netop kommet i handlen til vejl. udsalgspris på 69 kr. Den forhandles bl.a. på apoteker og i Matas. Se forhandlerliste og meget mere på Tigerbalsam.com. 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce