Aniston

Tid til at gøre det efterårshyggeligt i boligen

Et koldt efterår i grønlige nuancer i hjemmet

Instagram @emilie_schwartzlose - Tid til at gøre det efterårshyggeligt i boligen Instagram @emilie_schwartzlose

Efteråret nærmer sig med hastige skridt, og det er tid til at finde de bløde plaider og puder frem. Netop i år har jeg en trang til at lade de støvede grønlige farver træde frem, og mingle det ind i min indretning.

ANNONCE

Ja, det er jo ikke lige frem fordi, at denne sommer har været noget at råbe hurra for, men jeg er ved at omstille mig, og forberede mig på det koldere efterår også i mit hjem.
Derfor er jeg på udkig efter bløde nye plaider og puder, som både ser dekorative ud, men som også er behagelige at putte sig i.

ANNONCE
House Doctor Kuba tæppe 1549,- Roomstory.dk - Tid til at gøre det efterårshyggeligt i boligen House Doctor Kuba tæppe 1549,- Roomstory.dk

I år er jeg specielt glad for grønlige farver og bløde tekstiler som hør, uld og velour. Jeg har tendens til at holde mine farver i grå, hvid og natur da jeg synes, at det giver en ro i mit hjem, men dette efterår vil jeg trække de grønlige nuancer ind i boligindretningen og bryde det neutrale en smule.

ANNONCE
Økologisk pudebetræk. 99,- Ellos Home - Tid til at gøre det efterårshyggeligt i boligen Økologisk pudebetræk. 99,- Ellos Home
Pudebetræk i vasket hør. 149,- Ellos Home - Tid til at gøre det efterårshyggeligt i boligen Pudebetræk i vasket hør. 149,- Ellos Home

Noget af det der kan være med til at skabe en varm og hyggelig stemning i indretningen, er et stort tæppe under sofaen i en varm farve. Det er med til at give en helhed i ens stue.
En sofa fuld af plaider og puder er indbydende til hygge på de kolde dage, så derfor skal der ikke mangle i min. 

ANNONCE
Plaid fra Bloomingville 149,- Roomstory.dk - Tid til at gøre det efterårshyggeligt i boligen Plaid fra Bloomingville 149,- Roomstory.dk

Marmor får stadig lov til at fylde mere og mere i boligindretningen i dag. Hjemme bruger jeg det selv til at bryde det lidt fine og bløde, da jeg synes det giver en god kontrast, og samtidig giver et eksklusivt look.
De grønne planter er også med til at bryde de neutrale og kolde farver. Især helt mørkegrønne planter som banantræer og figentræer er jeg ret vilde med.

Egentlig håber jeg nok mest af alt på, at en stemningsfuld indretning kan holde et koldt efterår ude.

-Emilie Schwartzlose

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce