Aniston

Ti ting...

... der bare ikke må ske i elskovsreden med en ny fyr

Vi kender det alle: sengen knirker, bh"en driller, telefonen kimer og du skal bare tisse noget så galt. Det er bare nogle af de ting ingen ønsker sker den første gang med elskeren... En guide til at håndtere de pinlige situationer i sengen.

1: Kondomet vil ikke på
Ti ting...
Forspillet pumper afsted i fuld galop og det hele ruller på skinner - lige indtil en af jer siger: "Du/jeg skal lige have gummi på!". Frem kommer "dutten" og på skal den. Men ak, det er mørkt og liderligheden overskygger sanserne; kondomet revner. Hjælp! Hvad gør man?!

Medmindre du ikke har et ekstra kondom liggende: Game Over!

Sørg altid for at have et ekstra!

2: Uventet besøg

Når så kondomet er kommet på og elskoven kan indledes og det bare er lige som det skal være, sker der det, der bare ikke må ske: Der kommer en uventet person midt i det hele!

Medmindre det er en af partnerens forældre eller i værste fald kæreste, så bliv liggende og tag det på den cool måde og bed dem komme igen om 10 min. - medmindre du er ekshibitionist og ikke har noget imod det.

3: Sengen knirker og gavlen hamrer mod væggen

Ikke videre charmerende når lyden fra sengen begynder at overdøve lysten. Og slet ikke når der er risiko for at vække forældre eller bofæller.

Brug lyden fra sengen til at flytte festen over på spisebordet, sofaen eller ned på gulvet. Der er uanede muligheder, så længe der ikke er andre hjemme.

4: Telefonen kimer dig ned

Måske er du en af de typer, der bare ikke kan lade telefonen ligge, så snart den rør på sig. Men det er nok ikke noget, din elsker synes er særlig sexet. Kun hvis du har tænkt dig at lade elskeren fortsætte sit arbejde, mens du lader pågældende lire det af, han eller hun nu har at sige.

Næste gang: Sluk den!

5: Du skal tisse og det skal bare være nu

En fyldt blære er noget vi alle kender til og under normale omstændigheder ikke ville gøre os noget at forlade et selskab for at gøre noget ved. Derimod at skulle gøre det mens man har sex, er noget helt andet! Hvordan tackler man det? Ufortrødent kan man jo ikke fortsætte, så på et tidspunkt må det altså stoppe...

Sig til din elsker, at du lige skal ud for dig selv et øjeblik. Gå forbi køkkenet på vejen tilbage og tag nogle delikate madvarer med, der kan genopfriske jeres lyst.

6: Naboen klager over larmen

Har du på et tidligere tidspunkt haft en fyr med hjem, hvor det er gået ret heftig for sig. Så heftig at naboen eller underboen har været inde og klage over støjniveauet? Der er andre muligheder end at være højlydt i sengen.

Nogle gange kan det være endnu mere pirrende at have næsten lydløs sex! Hvisk frække ting til hinanden i stedet for.

7: Skedeprutter

Forklaring: Når fyren bevæger sig ind og ud, kommer der ofte luft med op i skeden, der jo også gerne skal ud igen. Deraf navnet! Det kan virke ret usexet, at der kommer lyde ud af skeden, men det er en naturlig ting og der er desværre ikke noget at gøre ved det.

Tag situationen med et grin. Kan du ikke det, er en anden mulighed at grave dit ansigt så langt som muligt ned i puden og håbe på, at han ikke lægger mærke til dit lille optrin.

8: Han leger kludder-mor med din bh

Denne helvedes opfindelse kan knække selv den hårdeste negl i lidenskabens øjeblik. Men har du overvejet at hjælpe ham lidt på vej, hvis han ikke er typen, der bare klikker med tungen for at få bh"en op?!

For Guds skyld: Lad være med at grine af ham!
ANNONCE
Ti ting...
9: Han kan ikke finde vej

Denne sætning skal ikke tages helt så bogstaveligt! Der menes blot, at nogle fyre har præstationsangst og derfor måske ikke lige er "fit for fight" på den store aften. Måske vælger "lillebror" ligefrem at melde helt pas og trække sig tilbage og slappe af. Nok ikke det fedeste der kunne ske.

Hvis det er en rendyrket one-nighter, er der måske ikke så meget at gøre. Men hvis i bliver enige om, at han blive helenatten, kan du sige, at du hellere vil have det til gode til om morgenen, hvor "de begge" er friske og veloplagte.

10: Dirty talk, der ikke virker helt efter hensigterne

Total turn-off hvis fyren begynder at snakke dirty og det så viser sig, at han ikke er videre veltalende. Noget der kan få enhver pige til at afbryde akten og trække i tøjet igen.

Forklar ham, at du bedre kan nyde det, hvis han ikke snakker. Eller bare kys ham! De færreste fyre kan snakke og kysse på én gang.

Ta" det med et smil - så går det hele lidt lettere...
ANNONCE
Del

Seneste nyt