Aniston

Ti fantastiske facts

Om ham og 'den'

Man kan aldrig blive klog nok, er mit motto. Dette gælder især på mænd. Derfor har jeg støvet ti fantastiske facts frem, om ham og "den". Måske er der noget at lære, måske er det bare sjov viden.
Ti fantastiske facts
1. Jo kortere en penis er, jo større bliver den i begejstret tilstand. Så det kan godt være, han ikke syner af meget, når han lige har taget bukserne af, men du får sikkert en overraskelse senere.

Det kræver en del blod at holde gennemført rejsegilde i en meget stor pik, så det, der virker så imponerende i slap figur, kan blive en grum skuffelse, når der skal præstationer på bordet. Noget du har set før?

2. Ifølge mænds egne vurderinger på websitet Stayfree magazine smager sæd af alt lige fra: sæbepulver, blæk fra en blæksprutte (Hvem dælen har smagt det?) til mandler, kaviar og klorin. Kan du genkende noget af det her?

3. Jo mere, du bruger den, jo stivere holder den sig. Erektionen fylder pikken med iltholdigt blod, og blod styrker det bløde muskelvæv i årene.

Kommer hans bedste ven til at lide af iltmangel, kan det føre til ophobning af kollagen i penis, og så skal du kigge langt efter erektionen. Så bare hiv fat i den noget mere piger.

4. Gennemsnitsmanden afleverer cirka en halv til en hel teskefuld sæd, når han ejakulerer. Gennemsnitsfarten er 40 km/t., og han fyrer mellem 200 og 600 sædceller af. Wow, takker for dén info!

5. I Mellemøsten og USA er over 50 procent af alle mænd omskåret, i Afrika har ni millioner mænd mistet forhuden, i Nordamerika siger tallet 115 millioner og blandt muslimer generelt lyder tallet på 517 millioner. i USA har en årrække haft tradition for at omskære, men tallet af mænd/drenge, der bliver omskåret er kraftigt faldende. Gør sådan noget ikke vildt nas?

6. Den længste klinisk dokumenterede ejakulation sendte klatten ud på en 59,7 cm lang strækning. Og stiller man en spand tæt på sengen, er det jo lige før, han kan ramme den... I stedet for på lagenet, så man bagefter skal slås om, hvem der skal ligge på den våde plet. Synes altid det var mig, der trak det korteste strå?

7. Nosserne hos den europæiske mand vejer i gennemsnittet dobbelt så meget som hos kinesiske mænd. For at forhindre, at de konstant "klonker" sammen, hænger den venstre nosse (hvorfor mon lige den?) hos 85 procent af alle mænd lavere og er lidt større end den højre. Hvem er professor i den slags videnskab?

8. På websitet Penisowner, kan han - eller du, hvis du bare er rigtig nysgerrig - få næsten alt at vide om penisen; hvorfor gør den, som den gør? Hvorfor gør den ofte slet ingenting, når den bliver ældre? Og hvordan ruller man lige, trin for trin, et kondom på den herlige kolibri? Okay jeg tror godt, jeg kan lære noget mere derinde fra.
ANNONCE
Ti fantastiske facts
9. Kommer han for hurtigt, er her et per stensikre fifs til, hvordan du dræber erektionen midlertidigt - eller for altid.
  • Den hensynsfulde: Brug stop-start-teknikken (kort sagt skal han, hver gang han er ved at komme, stoppe og trække sig ud, til han har fået styr på sig selv igen).
  • Den verbale: "Er du allerede ved at være færdig skat?" Efterfulgt af et dybt, klagende suk.
  • Den virkelig grusomme: Gør som sygeplejerskerne har ry for at gøre, hvis mandlige patienter bliver for begejstrede: Grib om pikken med én hånd og hold fast. Knyt så den anden hånd og giv så pikhovedet én over snuden og vupti - det var den stivert. AV! - Den er dog alligevel for ond.
10. Undersøgelser har vist, at spermkoncentrationen er 32 procent lavere om sommeren end om vinteren blandt mænd i Texas, USA, der har udendørsarbejde.

Hos italienske mænd er spermkoncentrationen højest omkring kl. 17.00. Så elsk italieneren lige før aftensmaden - og snup texaneren om vinteren. - Ja hvis du altså vil være gravid. Hvis jeg ikke vil, bytter jeg så om på de to?

Er der mere du vil vide om mændene og deres vedhæng, bør du tjekke disse to websider ud:

Stayfree magazine
Penisowner

Dér kan du finde al slags info. Af begge slags. De nyttige ting og dem som man allerhelst ikke ville vide noget om.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce