Aniston

Throbbing Gristle

Oplev en koncert performance uden sidestykke, på Statens Museum for kunst 19 juni.

Koncerten er den første optræden i Skandinavien, siden det berygtede og legendariske avantgarde ensemble blev dannet i London i 1975.
Throbbing Gristle
'Throbbing Gristle er kendte for deres notoriske kunstneriske kompromisløshed, og det er derfor med en uhyre lav frekvens, at de afholder koncerter. De har i snart 35 år blot optrådt 15 gange uden for England, og selv med de få koncerter i USA i april må det betegnes som en mindre sensation, at det er lykkedes os at få dem til København som det første sted i Skandinavien nogensinde', siger Lars Top-Galia fra artFREQ. 

Industrial Music

I lighed med deres samtidige i The Sex Pistols tiltrak Throbbing Gristle fra starten en voldsom men også fordømmende mediebevågenhed med skandaleoverskrifter ikke mindst takket være deres kontroversielle sceneoptrædener samt bandmedlemmernes identitetseksperimenter, hvilket bl.a. senere har involveret en række kønsskifteoperationer.   

Hvor punk primært kommunikerede via musikscenen, har Throbbing Gristles udgangspunkt utvetydigt været kunstscenen med referencer til Musique concrète, Fluxus, performance kunst, elektronisk musik, Krautrock og kompositorisk støjmusik.  

Throbbing Gristle anerkendes også for at have grundlagt og defineret den kunstmusikalske genre Industrial Music, ligesom de grundlagde det banebrydende independent pladeselskab Industrial Records.
ANNONCE
Throbbing Gristle
100 % originalt line-up

Throbbing Gristle stiller i den stærkest mulige opstilling på Staten Museum for Kunst, nemlig med samtlige fire af de oprindelige medlemmer: Genesis P-Orridge, Cosey Fanni Tutti, Peter "Sleazy" Christopherson og Chris Carter 

Throbbing Gristle har tidligere optrådt på kunstinstitutioner som Tate Modern og ICA, og det var deres klart formulerede ønske, at deres hidtil eneste optræden i Skandinavien skulle foregå på Statens Museum for Kunst i København.  

Billetter

Billetter købes via BILLETnet.dk fra torsdag den d. 19. Marts klokken 12.00. 

For mere info se:

Throbbing Gristle official:
 http://www.throbbing-gristle.com/

MySpace: http://www.myspace.com/throbbinggristle

Brainwashed:
http://www.brainwashed.com/tg/
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce