Aniston

This Water

Ny læskedrik til danskerne.

  This Water - vand fra en kilde, frugt fra et træ
This Water
Til foråret kan danskerne købe This Water, som er en læskedrik, der består af kildevand og rene frugtsafter. Drikken er den mest naturlige vandbaserede juicedrik på markedet og den bedst sælgende vandbaserede juice i England.

Har du lyst til en naturlig tørstslukker en varm forårsdag, så nup en flaske This Water, som nu kan fås i Danmark for første gang. This Water er vand fra en kilde, frugt fra et træ og indeholder aldrig konserveringsmidler, farvestoffer, smagsstoffer eller frugt fra koncentrat.

This Water er den mest naturlige drik og den drik med færrest kalorier i kategorien 'vandbaseret juice' (35 kcal per 100 ml). Drikken blev oprindeligt lanceret i England i 2007, og englænderne har allerede taget forfriskningen til sig: I 2008 voksede salget med 67 procent, og drikken er nu den bedst sælgende i kategorien 'vandbaseret juice'.

Herhjemme kan This Water i første omgang købes i varianterne:

Mango & passionsfrugt
75% kildevand fra kilde i Yorkshire, England
15% blendet frugt (½ alphonso-mango og ½ gul passionfrugt)
6,5% sukker
4% limejuice

Granatæbler, litchi & solbær
67% kildevand fra kilde i Yorkshire, England
18% presset frugt (½ tyrkisk granatæble og 17 solbær fra Hertfordshire, England)
5% blendet frugt (3 eksotiske litchi-frugter)
7% sukker
2% citronsaft

Citron & lime
80% kildevand fra kilde i Yorkshire, England
12% presset frugt (1 lime og 1 citron)
8% sukker

This Water forhandles i 420 ml., koster 18,95 kr. + pant og kan til foråret købes i dagligvarebutikker i hele landet. Produktet er allerede på vej ud på hylderne hos 7-Eleven, The Bagel Co, Salling, Magasin, Q8, udvalgte Kvickly, SuperBest og SuperBrugsen butikker samt udvalgte DSB- og Statoil-stationer.

Læs mere på www.thiswater.dk
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce