Aniston

The Twilight Saga: New Moon

Bella Swan og Edward Cullen er tilbage på lærredet i andet afsnit af Twilight-sagaen.

8 ud af 6 stjerner
Anden del af Stephenie Meyers succes-serie om Bella og hendes venner lander i biografen lige om lidt, og Aniston.dk har smugkigget på sagerne.

The Twilight Saga: New Moon
I "New Moon" kan Bella Swan (Kristen Stewart) fejre sin 18 års fødselsdag med bange anelser, fordi hun nu er blevet ældre end sin vampyrkæreste Edward Cullen (Robert Pattinson).

Kort tid efter bliver hendes hjerte yderligere knust til småbidder, fordi hendes elskede Edward pludseligt forsvinder fra byen Forks.

Det ender i en dyb krise for Bella, der dog snart finder støtte i sit venskab med Jacob Black (Taylor Lautner).

Bella ender som lidt af en adrenalin-junkie i Jacobs selskab, og da vennen viser sig at være varulv, finder hun sig hurtigt tiltrukket af varulvenes verden - til trods for, at de er vampyrernes evige fjender, hvilket sætter Bellas sympati for både varulve og vampyrer på prøve.

Guf for Twilight-fans
ANNONCE
The Twilight Saga: New Moon
"New Moon" følger Stephenie Meyers bog rimeligt grundigt, og det gør også, at den er temmelig lang - men en bog på over 500 sider kræver også lidt tid at komme igennem.

Som trofast Twilight-fan følte jeg mig dog underholdt i samtlige 128 minutter og nød, at de fleste detaljer fra bogen var taget med i filmen.

"New Moon" er derfor også fyldt til bristepunktet med store følelser, action og spænding, så den er absolut en biograf-tur værd.

Dog vil jeg anbefale, at man først ser "Twilight", hvis ikke man har læst bøgerne og kender universet, da filmen er fyldt med karakterer, som ikke introduceres yderligere, samt referencer til den foregående film.

"New Moon" har premiere den 20. november 2009.
ANNONCE
The Twilight Saga: New Moon
Fotos: Nordisk Film
Del

Seneste nyt