Aniston

The Simple Life 4

Til døden os skiller...

Paris Hilton og Nicole Richie har været venner, siden de var to år gamle, og har altid været som søstre. Men som vi tidligere har kunne fortælle, så har tingene ikke været rosenrødt mellem dem i længere tid. Paris og Nicole har nemlig været dødsens uvenner, og det var så slemt at de end ikke kunne være i samme lokale.
ANNONCE
The Simple Life 4
Paris Hilton og Nicole Richie var uvenner længe, og de nægtede at tale eller blive set sammen. Så da optagelserne til "The simple Life 4" så småt skulle til at starte, var der en masse rygter om, at Nicole ville blive udskiftet med Rod Stewarts datter, Kimberly Stewart.

Men så nemt skulle det ikke gå for de to Hollywood-
Dog gik det, som I nok kan gætte, ikke helt problemfrit. For hvad gør man, når man har to Hollywood-
Svaret er: Man optager, mere eller mindre, alle scenerne af to omgange... En med Paris, og en med Nicole. Smart ikke?

"The Simple Life 4" har lige været sendt i USA, og man ser pigerne i helt uventede situationer. Denne gang er de ikke praktikanter eller på roadtrip. Nej, denne gang er de husmødre!

De tager fra familie til familie, for at se, hvordan det er at være husmor, at have et ægteskab, at opdrage børn, og hvordan det er at være gravid. (De bliver iført graviditetsdragter). Kort sagt; Den står på fødsler, bleskiftning, rengøring og madlavning.

Men selvom scenerne blev optaget af to omgange, så pigerne ikke skulle ses, er det ikke altid lige let at undgå hinanden. Så da Paris i det sidste afsnit tager fejl af en aftale, ender hun som frygtet i rum med Nicole, og så starter den længe ventede konfrontation.
 
Eonline tog en snak med pigerne efter optagelserne, for at høre, hvad de havde lært om deres oplevelser som husmødre. Her er deres nyfundet visdom:

Kunne du lide at spille rollen som kone og mor?
Paris: Jeg ville have kunne lide det mere, hvis det var med en lækker fyr.

Hvad er hemmeligheden bag et lykkeligt hjem/ægteskab?
Nicole: Jeg tror, at det er at være rigtig tæt på sin familie, at have god kommunikation med sine børn og mand, og bare bygge et dejligt liv.

Gjorde du noget, som du aldrig har gjort før?
Paris: Jeg så en baby blive født, og jeg skulle have sådan nogle falske bryster på og så give en baby bryst. Det var underligt. Babyen ville ikke tage imod mælken fra mig, og jeg følte mig underligt tilpas, fordi jeg ikke var moderen.

Hvilke del af det at holde et hjem, hader du?
Nicole: Jeg elskede hvert minut af det, den eneste ting jeg ikke brød mig om var at gøre rent.

Så du noget, som fik dig til at sige "Jeg vil aldrig nogensinde gøre det!"
Paris: Det må være ikke at have en barnepige.

Kunne du blive en hjemmegående mor?
Nicole: Jeg er sikker på, at jeg kunne blive en hjemmegående mor, hvis jeg fik en smule hjælp fra en gardner, kok og tjenestepige. Jeg ville arbejde hårdt på at udvælge det perfekte personale - og så lade tjenestepige-uniformen blive hos mig...

Lærte du noget af at tage dig af børnene?
Paris: Det er virkelig hårdt arbejde!

Hvad er den bedste måde at stoppe raserianfald?
Nicole: Bare giv dem slik, noget legetøj eller sæt en film på.

Hvilket råd ville du give forældre?
Paris: Vær tålmodig...
ANNONCE
The Simple Life 4
Hvilken del af det at være gravid, fandt du mest overraskende?
Nicole: Jeg var overrasket over alt det sex, man kunne have, når man var gravid. Det at have en graviditetsdragt på var også spændende. Det er hårdt at gøre hverdagsting med maven i vejen.

Gjorde denne oplevelse dig mere ivrig efter selv at få familie og børn?
Paris: Ikke før om mindst fem år, jeg har brug for at koncentrere mig om mig selv nu.

Opdagede du noget du ikke havde forventet omkring det at være gift?
Nicole: Det tager et ton af tålmodighed at være gift og have børn rendende rundt.
Både mor og far er nødt til at hjælp hinanden. Hvis man ikke finder tid til at være et par også, så vil man ikke have energien til at dyrke sex, når dagen er omme.

Efter optagelserne til "The Simple life" havde været afsluttet i et stykke tid, og efter den længe ventede konfrontation, valgte Paris og Nicole at holde en "fredsmiddag" for at få talt ud om deres problemer og få venskabet på højkant igen.

Lige efter middagen, udtalte Paris, at de ville tage tingene roligt, og at man ikke kunne kalde dem bedsteveninder endnu. Men nu står Paris frem og fortæller, at hende og Nicole er bedsteveninder igen.

"Vi har været venner i 23 år, og når du har kendt nogen i så mange år, så bliver hun som en søster. Jeg er virkelig glad for at have hende tilbage i mit liv. Jeg elsker hende til døde, vi er helt sikkert venner for evigt nu"

"Hun er utrolig. Nicole har en dejlig personlighed, hun er smuk og sød, og hun er sjov at hænge ud med. Hun er hysterisk - hun kan få mig til at grine så højt!". Udtaler Paris Hilton.

De to Hollywood-hjerteveninder har lige underskrevet en kontrakt omkring optagelserne af femte sæson af "The Simple Life", hvor de skal være lejr-vejledere.

"Det, seerne elsker, er de to piger sammen. Amerika, Paris og Nicole skal på ferielejre" udtaler Jon Murray, en af showets producerer.

Det tyder jo på, at sæson 5 af "The Simple Life" kommer til at blive mindre problemfyldt, end sæson 4, hvor pigernes scener blev optaget hver for sig.Men når det gælder Paris og Nicole, så er der vist ingen, der kan føle sig sikre. Og rygterne siger, at grunden til deres tidligere uvenskab, kommer på tale i sæson 5. Spændende!

Så måske bliver den kommende sæson af "The Simple Life" ikke helt så problemfrit som man kunne tro.

Aniston.dk  ønsker både Paris og Nicole tillykke med den nyfundne visdom omkring det at være husmødre og veninder, men håber de begge venter mange år med selv at få børn!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce