Aniston

The Shit Box

Skal du til festival over sommeren? Så er Shit Box ganske enkelt et must-have!

Skal man, så skal man... Og med en Shit Box ved hånden, så kan man!

The Shit Box
Det er sæson for sommerens festivaler, musikarrangementer, live-koncerter, grill- og picnicture og alskens andet udendørs spas.

Disse begivenheder kræver ofte, at man drikker visse mængder øl og vand, spiser popcorn og pølser og måske flotter sig med en enkelt is.

Og når der kommer noget ind i den ene ende, så skal der også noget ud i den anden ende...

En lille tissetår er i den forbindelse harmløs, for de fleste af os kan finde ud af at lade vandet i det fri på en mere eller mindre yndefuld facon. Men hvad nu hvis man skal lave det, vi kunne kalde "nummer to"?


Men hvad gør man så? For når man skal, så skal man jo!
ANNONCE
The Shit Box
Løsningen er Shit Box
Til det formål må du ganske enkelt pakke en såkaldt Shit Box sammen med resten af dit festivalkit!

Shit Box må simpelthen være årets festival- og koncert-must-have.

Den såkaldte "skidekasse" købes som et fint lille sæt, der er pakket i en sød, men ikke helt diskret pose, der er nem at have med sig.

I posen finder du en kasse (Shit Box'en), poser til at sætte i boksen (der er flere - no worries) og naturligvis en pakke Shit Box Kleenex, så du også kan få tørt dig ovenpå strabadserne.

Det fine lille sæt vejer stort set ikke noget og er nemt at have med at gøre, så det er oplagt at have med dig på festival. Og derefter må man så selv vurdere, om man er til lidt bummelum ude i det fri ved teltet, eller om man vil stille kassen bag et træ - dog med fare for at få stjålet sin Shit Box.

En sjov gadget
The Brown Corporation, som er firmaet bag The Shit Box, blev startet af Richard Wharton (ham de også kalder "The Big Shit") i 2007. Men Richard opfandt allerede Shit Box tilbage i 80'erne, så der er ingen tvivl om, at der er lagt megen kærlighed og overvejelse i kassen.

Men derudover har folkene bag The Shit Box det vist også ganske sjovt... Og der er da heller ingen tvivl om, at du og dine camp mates nok skal lidt spas og opmærksomhed ved årets festival med en Shit Box.

Hvis du iøvrigt passer godt på din Shit Box, så kan den bruges igen og igen. Der kan købes nye poser til kassen, og en rulle toiletpapir skulle jo være det mindste.

Men lad være med at udsætte den for regnvejr...

The Shit Box forhandles blandt andet her til 179 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt