Aniston

The Sentinel

Politisk konspirationsthriller

4 ud af 6 stjerner
I Secret Services' 141 år lange historie har der aldrig været en forræder... før nu! Men hvordan finder man frem til en forræder, som allerede er flere skridt foran en? Og hvem kan man egentlig stole på, når det kommer til stykket.
The Sentinel
The Sentinel er en politisk konspirationsthriller baseret på bogen "The Sentinel" af Gerald Petievich.

Filmen er instrueret af Clark Johnson, og har flere store og kendte Hollywood navne på rollelisten, såsom Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Eva Longoria og Kim Basinger.

Handlingen
Den dygtige Secret Service-agent, Pete Garrison har det ærefulde job at bevogte den amerikanske præsident, og det er et job, han har haft igennem mange år og for flere præsidenter.

En dag sker der dog det, at hans gode ven og kollega bliver dræbt, og man finder derved ud af, at nogen planlægger at myrde præsidenten Men det er ikke hvem som helst, det er en i Secret Service... Men hvem?

Pete Garrison får samlet de bedste folk og sat dem på sagen, men pludselig begynder alle beviserne at pege på Pete selv, så ikke nok med, at han skal prøve at finde frem til morderen, samt redde præsidentens liv, nej, nu skal han også kæmpe en hård kamp for at bevise sin egen uskyld. Og det er ikke lige let, især ikke når man bliver nødt til at gå under jorden i flugt fra sine egne venner og kollegaer. 

Og hvad er det egentlig helt præcist, at Pete Garrison prøver så ihærdigt at skjule?

Bedømmelsen
Da jeg først så traileren, tænkte jeg, at denne film virkelig så fed ud, men min erfaring har også vist mig, at man ikke altid kan stole på trailers, da de jo netop ofte viser de få, men fede klip af en lang film. Så jeg læste de amerikanske anmeldelser, og de var mildt sagt ikke særlig gode eller lovende...
Men jeg valgte alligevel at se den.

The Sentinel er, som tidligere nævnt, en politisk actionpræget konspirationsthriller, med op til flere gode skuespillere på rollelisten. Men filmens handling er noget brugt. Man har nærmest set det hele før i andre film, og man får aldrig helt den spændingsfølelse som filmen sparker bolden op til. Meget af tiden er den lidt langtrukken og forudsigelig, for har man set den slags film før, ja, så ved man, hvem skurken er, allerede fem minutter inde i filmen.

Men det er da en okay film, fik da ikke følelsen af at have spildt min tid eller kedet mig ihjel. Den er meget underholdende og kan sagtens ses, hvis ikke for handlingen så for de to skønne mænd Michael Douglas og Kiefer Sutherland, og så selvfølgelig for smukke Eva Longoria som jo nok er bedre kendt fra "Desperate housewives".

"The Sentinel" har premiere fredag den 8. September 2006
ANNONCE
Del

Seneste nyt