Aniston

The Runaways

Twilight-tøserne giver den gas med masser af sex, drugs and rock'n'roll.

8 ud af 6 stjerner
The Runaways
Girls, drugs and rock'n'roll... Det er, hvad filmen "The Runaways" drejer sig om. Og hvilke piger!!

I hovedrollerne ses Kristen Stewart og Dakota Fanning, som begge er kendt fra Twilight-filmene.

Men i denne film er det en helt anden side af deres talenter, de har fået lov til at vise.

Den ellers så pæne Kristen Stewart giver den gas med kulsort hår, læderjakke, masser af sex med andre kvinder og masser af stoffer og ikke mindst løstsiddende fuckfingre.

Dakota Fanning har smidt kappen og de røde kontaktlinser og spiller tæskelækker forsangerinde med masser af attitude og cool feminin 70'er stil.

Et pigeband bliver til
I filmen "The Runaways" er de to del af bandet af samme navn, der, for tiden, er nyskabende, fordi det er et rockband, der kun består af unge piger - eller kvinder, om man vil.

Det er en gruppe piger med hver deres baggrund, der er på vej til at blive voksne, og som falder i kløerne på den legendariske rockimpresario Kim Fowley, der forvandler de unge rebeller fra det sydlige Californien til et rockband med voldsom succes.

Joan Jett og Cherie Curie
Med et image som super seje tøser og godteposen fyldt af talent bliver pigebandet hurtigt kendt rundt omkring i verden, og det samme gør de to hovedpersoner Joan Jett, der spilles af Kristen Stewart, og som er bandets sande rock and roll-sjæl, mens Cherie Curie, alias Dakota Fanning, med sit Bowie-Bardot-udseende er det kælne sexsymbol, der ikke er bange for at gå på scenen i det, vi andre ville have under det rigtige tøj.

Men vi er også i Los Angeles i 70'erne, så der er andre normer, og tiden er fyldt med syre, disko, tråd, afbleget hår og lange kernelæderstøvler.

Fyrene vil stadig have pæne piger, men det er Joan Jet ligeglad med. Hun finder køkkensaksen frem og klipper sit hår, køber en læderjakke og har en plan om at tage verden med storm med masser af hård rock. Og sådan tager historien fart...

Efter mødet med en musikskolelærer, som ikke vil det samme som Joan Jet og forsøger at få hende til at spille folkesange, falder Joan i kløerne på Kim Fowley, der præsenterer sig som The King Hysteria Himself.

Med et androgynt udseende, øjenmakeup og en vild tøjsmag lever Kim Fowley on the wild side og forstår at iscenesætte sig selv maksimalt.

Men han er vild med Joans idé om, at piger også kan spille rock'n'roll.

Nu mangler de bare resten af bandet...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce