Aniston

The Rebound

Den ovenud søde og sjove film er udkommet på dvd. Vind den her.

7 ud af 6 stjerner
The Rebound
Nogle gange har man bare brug for at se en film, der indeholder hele følelsesspektret, og som er næsten lige så nem at sluge som en pose bløde lakridser.

"The Rebound" er sådan en film, men den er også meget mere.

En hjemmegående går hjemmefra
"The Rebound" med en voksen Catherine Zeta-Jones og en lidt yummi Justin Bartha i hovedrollerne handler om moren Sandy, som er en rigtig "soccer mum", der pludseligt finder ud af, at hendes kære mand har noget kørende med en anden.

Hun flytter straks fra forstaden med ungerne og tager til New York, hvor hun finder et job, som hun elsker, og en lejlighed, som hun kan leve med.

Bare en sød fyr
Under lejligheden ligger kaffebaren Mojo, hvor den jødiske gut Aram arbejder. Han ved ikke helt, hvad han skal med sit liv, men han er netop blevet forladt af sin franske kone, som kun blev hos ham, til hun kunne få et Green Card.

Men Aram er en helt igennem sød fyr, så han vil ikke lade sig skille fra hende igen. For så mister hun jo opholdstilladelsen, og hvad er meningen i det?!

En sød forelskelse
Aram og Sandys veje krydser hinanden nogle gange, de bliver lidt venner, og Aram bliver hyret som Sandys babysitter, fordi han er ellevild med Sandys to unger.

Men de to unger er pludseligt ikke de eneste, som bliver ofre for Arams kærlighed. Sandy og Adam begynder nemlig så småt at blive forelskede.

Herfra sker der en masse søde, sjove, sørgelige ting, og det hele ender naturligvis ... Well ... Det skal ikke afsløres.

Det kan dog afsløres, at "The Rebound" er en virkeligt sød film! Den bør klart ses! Og ja, det er bare endnu en kærlighedskomedie, men den er virkeligt velskruet og byder på nogle skønne karakterer - store som små.

Vind "The Rebound"
Du har nu chancen for at vinde "The Rebound" på dvd her på Aniston.dk frem til den 20. august.

Se her, hvordan du deltager.
 

"The Rebound" er udkommet på dvd den 2. august 2011.

Foto: Nordisk Film A/S
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce