Aniston

The Phantom of the Opera

En af verdens mest fantastiske kærlighedshistorier

9 ud af 6 stjerner
Den fantastiske operette, The Phantom of the Opera, er endnu engang blevet filmatiseret. Men har denne indspilning den samme magi, som holder én bundet til sædet i teateret? Og kan det overhovedet lade sig gøre, at filmatisere en operette?
The Phantom of the Opera
Svaret på disse to spørgsmål er kort og præcist: Ja.

Hvis man kan lide at gå i teateret og opleve den magi, der er forbundet med at sidde i de bløde sæder og blive opslugt af forestillingen, så er "The Phantom of the Opera" en film, der skal ses.

Instruktøren, Joel Schumacher, har sammen med Andrew Lloyd Webber formået at skabe en film med en sådan magi, at man glemmer både tid og sted, når den først er gået i gang.

Det er en film, der har alt: spænding, kærlighed, drama og action.

Man skal ikke ret langt ind i filmen, før man får de første kuldegysninger på grund af atmosfæren, magien, skuespillernes præstation og sangene. Dette gør også, at man ikke mister koncentrationen og begynder at tænke på, hvad man skal nå, når man kommer hjem.

Historien

Fra mørket i operahuset, i Paris, hvor den uskyldige korpige, Christine Daaes (Emma Rossum) bor, har han opdaget hendes store sangtalent. Kun balletlærerinden, Madam Giry (Miranda Richardson) ved, at Christines mystiske "Angel of Music" faktisk er "The Phantom" (Gerard Butler). Han er et musical-geni, der spøger i krypten under operaen i Paris og skræmmer hele ensemblet, som både bor og arbejder der.

Da den meget temperamentsfulde
Hendes præstation på premieren hypnotiserer både publikummet og "The Phantom". "The Phantom" helligere sig til at caste sin yndling som operaens næste stjerne. Men han er ikke den eneste magtfulde mand, der er imponeret af den unge sopran. Teaterets velhavende protektor, Raoul de Chagny (Patrick Wilson) har også fået øjnene op for Christine.

Selvom hun er betaget af sin karismatiske mentor, så er Christine unægtelig tiltrukket af den flotte Raoul. Dette gør "The Phantom" så rasende, at han gør klar til et stort klimaks af passion, voldsom jalousi og sygelig kærlighed, der truer med at drive den af skæbnen bestemte elsker forbi "the point of no return"...
ANNONCE
Del

Seneste nyt