Aniston

The Perks of being a Wallflower

Se den nu bare!!

6 ud af 6 stjerner
Foto: Nordisk Film - The Perks of being a Wallflower Foto: Nordisk Film
Charlie (Logan Lerman) er 15 år, lige begyndt i high school, klog, genert og introvert. Ikke den bedste kombi, hvis man gerne vil have nogle venner, når man er freshman.

Men så møder Charlie de to halvsøskende Sam (Emma Watson) og Patrick (Ezra Miller), som begge går på sidste år. Og mens Charlie bliver forelsket i Sam, finder han også ud af, at det er endnu bedre at skille sig godt og grundigt ud end at forsøge at blende ind.

Sam og Patrick er nemlig ret specielle, og det samme er deres venner. Derfor stifter Charlie også både bekendtskab med stoffer, punk, homoseksualitet og alternativ teater, som en del af hans venskab med de to søskende. Men mest af alt stifter han bekendtskab med ægte venskab.

Og fra altid at have været upopulær og aldrig at have kysset en pige, går Charlie til at være ham, som har en flok rigtig gode venner - og en kæreste. 

Da Sam og Patrick dimiterer fra high school, og skoleåret er slut, er Charlie dog pludselig igen helt alene, og spøgelser fra fortiden dukker igen op i  Charlies liv.

Men så er det godt, han stadig er ung, og at rigtig gode venner forbliver gode venner.
ANNONCE
Foto: Nordisk Film - The Perks of being a Wallflower Foto: Nordisk Film
Charmerende, sød og bare pokkers god!
"The Perks of being a Wallflower" har, af uransagelige årsager, ikke været vist i de danske biografer. Men det er en stor fejl! 

Historien, som er baseret på en bog af Stephen Chbosky, er nemlig både meget varm, sød, livsbekræftende, sørgelig og sjov. Alt det, som ungdommen også er.

Med det har den også elementer, der både taler til det unge og det voksne publikum, og Logan Lerman, der spiller hovedrollen som Charlie, formår at spille den forsagte og lidt nørdede teenager på en både meget indtagende og enormt charmerende facon, der varmer helt ind i hjertet.

I det hele taget er karaktererne i "The Perks of being a Wallflower" både ærlige, troværdige, skæve og skønne.

Og til sammen gør de filmen pokkers god! 


"The Perks of being a Wallflower" er udkommet på dvd den 12. februar 2013.


** VIND "THE PERKS OF BEING A WALLFLOWER" PÅ DVD **
Du har nu chancen for at vinde den søde og charmerende "The Perks of being a Wallflower" på dvd.

Svar blot på nedenstående spørgsmål inden den 25. februar 2013, så deltager du i lodtrækningen.


Vinderne får direkte besked!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce