Aniston

The Perfect Man

En sød film, der skal ses

9 ud af 6 stjerner
De fleste af os kender det... Den beskyttende følelse vi har overfor vores forældre og især vores mor. Men hvor langt skal man gå for at gøre sin mor lykkelig? Og hvor svært er det egentlig at finde den perfekte fyr?

Handling
The Perfect Man
Teenageren Holly Hamilton er træt af at skulle flytte, hver gang hendes mor går fra endnu en uduelig fyr. For at få hendes mor på bedre tanker, udtænker Holly den perfekte plan: En hemmelig beundrer til hendes mor, som kan kurtisere hende og styrke hendes selvtillid.

Efterhånden som forholdet udvikler sig mellem moderen og den ikke-eksisterende hemmelige beundre, bliver Holly nødt til at fremskaffe en bejler. Hun "låner" en af sine veninders onkel, den charmerende Ben, som bliver afsender af e-mails, beskeder og gaver. Men Holly bliver efterhånden nødt til at gribe til mere og mere desperate midler for at holde bedraget i gang og beskytte sin mor, så hun ikke opdager noget.

Men hvor nemt er det lige at lyve for sin familie, og især sin mor?

Hovedroller

Hilary Duff, Heather Locklear, Aria Wallace, Vanessa Lengies, Chris North.

Ekstra

Det er værd at kigge på den officielle "The Perfect Man" hjemmeside, hvor man blandt andet kan se traileren, høre musikken fra soundtracket, se billeder, downloads, tage 2 tests, og sidst men ikke mindst, så kan man få lagt en sød lille hilsen ind på "opslagstavlen" til dem man holder af.

Anmeldelse

Før jeg så denne film, tænkte jeg at det bare var endnu en tøsefilm, men den er faktisk meget mere end det, for det er en utrolig sød film, som både er realistisk og rørende.

Og den får min bedste anbefaling!

Så tag veninderne eller din mor med i biografen, og se denne skønne film.

"Det hjælper ikke altid at flygte fra de dårlige ting, for når man flygter, når man aldrig at opleve de gode ting..."

Premiere den 19. august 2005
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce