Aniston

The Pacifier

Vin Diesel er tilbage i en Disney produktion

6 ud af 6 stjerner
Det lyder lidt bizart, men ikke desto mindre er det ganske sandt, Vin Diesel er med i en Disney familiefilm, men hvordan klarer han sig så i den mere familievenlige form?
The Pacifier
Plottet

Vin Diesel spiller en Navy Seal-soldat ved navn Shane Wolfe, der har fået til opgave at hente en bortført forsker hjem, desværre går det galt for første gang for Shane.

Han står dog straks klar til at udbedre skaderne og vil tage enhver opgave på sig, ligegyldig hvor hård eller farlig den måtte være. Og idet forskerens kone må væk hjemmefra for at hjælpe med at få udleveret indholdet af deres bankboks, hænger Shane på deres fem unger, der muligvis er i fare.

De har selvfølgelig ikke særlig meget respekt for Shane, og han kender kun til at styre folk gennem hård disciplin, så der er rigtig lagt op til en masse spas...

Filmen

Plottet har været brugt en del gange. Man tager en stor, hård fyr, sætter ham sammen med en masse børn, for sådanne nogle er han jo ikke vant til at passe.

Til trods for hvor slidt plottet lyder, er det lykkedes Disney at skabe en ret sjov familiefilm, for det er virkelig en familiefilm, og med Vin Diesel i hovedrollen er der en chance for, at den kan nå ud til hele familien.

Alle de piger, der ligesom jeg selv, synes, at Vin Diesel er rimelig lækker, bør tage ind og se den, ikke bare fordi det er Disneys dejlige humor, ikke bare fordi Vin Diesel er skøn i rollen som "familiemenneske", men simpelthen af den grund, at Vin Diesel optræder kun iført håndklæde! Han smider de ellers så dejligt stramme trøjer og spadserer rundt i en scene kun iført et lille, fint håndklæde. Det er ikke helt sådan, man er vant til at se ham, men hvem vil dog brokke sig over det?
ANNONCE
The Pacifier
Det er en film, man sagtens kan se med både veninderne, kæresten eller hele familien. Den er sjov og underholdende, for eksempel spilles skoleinspektørens højre hånd, Murney, af Brad Garrett; de fleste kender ham nok fra "Alle elsker Raymond", hvor han er den kiksede bror. Han er ikke mindre kikset i denne film.

Murney er træneren for bryderholdet, og han udfordrer selvfølgelig Vin Diesel til en lille, "venskabelig kamp". Desuden har familien en vagthund, anden Gary, så der er der også lagt op til nogle sjove sammenstød.

For drengene falder interessen nok mere på skoleinspektøren selv, spillet af Lauren Graham fra Gillmore Girls.

Filmen har premiere den 3. juni.

Links

Vil du vide mere om filmen eller bestille dine billetter allerede nu, er muligheden her:

Den officielle hjemmeside

The Pacifier på Imdb

Bestil billetter hos Nordisk Film
ANNONCE
Del

Seneste nyt