Aniston

The old Hollywood

Magien ved de gamle film

En tilfældig mandag eftermiddag blev mit sind åbnet for en ny verden. Jeg var lige kommet hjem fra arbejde og tog en zappe-tur rundt på vores mange kanaler. Jeg landede på tv-kanalen TCM, der viste en mini-dokumentarfilm om Audrey Hepburn.
The old Hollywood
Jeg har altid været fascineret af hendes smukke ydre - og filmen "Breakfast at Tiffanys" har været en af mine favoritfilm, lige siden jeg for mange år siden så den på DR2.

Jeg fik en stor lyst til se flere af hendes film og senere samme aften, fandt jeg, ved hjælp af Google, en masse skønne billeder af dette smukke væsen.

Inden da blev jeg dog trukket ind i en verden, som jeg ikke havde været i før - nemlig "The world of Richard Burton & Elizabeth Taylor". TCM viste en fantastisk film med disse to VIP's. Filmen handlende om et ægtepar, Richard Burton og Elizabeth Taylor. Hun skulle rejse, og han fulgte hende af sted. I lufthavnen møder hun sin elsker, som hun ville stikke af med.

Så langt når hun dog ikke, for hendes mand finder ud af hendes planer, og vil have hende tilbage. Og efter stor dramatik lykkedes det for ham.

Filmen handlede dog ikke kun om disse to. Der var andre personer med, der havde en ligeså interessant historie. Men det var Richard Burton og Elizabeth Taylor, der blev hængende hos mig, efter filmen var slut. Efter en tur på Google og andre sider, fandt jeg ud af, at parret havde været gift - oven i købet to gange.

Udover en sult for mere viden om Audrey Hepburn, Richard Burton og Elizabeth Taylor havde jeg udviklet en sult for "gamle" film. Jeg har altid været fascineret af dem. Film som "Casablanca", "Dr. Zivago", "Breakfast at Tiffanys", "Roman Holliday" og "Borte med Blæsten" har altid haft en plads i mit hjerte.

Som sagt var jeg sulten, og sulten skulle gerne mættes. Så jeg gik på Internettet og fik bestilt en masse dejlige film hjem. Jeg blev introduceret for en verden, der bestod af det "gamle" Hollywood. Jeg var i Frankrig med en meget solbrændt Cary Grant og en knap så solbrændt Grace Kelly i "To Catch a Thief", og jeg var på Nazi-jagt med Cary Grant og Ingrid Bergman (Gud, hvor er hun dog smuk) i "Notorius".

Jeg mødte endnu engang Richard Burton og Elizabeth Taylor i filmen "Cleopatra" og "Trold kan tæmmes", og sikke en kemi de har. Jeg tog med min nye "home-girl" Elizabeth Taylor rundt omkring i verden. Vi var i Texas med "Giganten" og i Paris i "Sidst jeg så Paris", og vi var begge to forelskede i Paul Newman i "Kat på varmt bliktag".

Jeg indrømmer, at jeg i en periode var som besat. Jeg måtte se filmene, og jeg måtte finde en masse om de interessante og smukke skuespillere bagefter. Det kan kun anbefales at læse om disse stjernernes vidunderlige og interessante liv - det er meget bedre en Romanbladet!

Romantikken, intrigerne, begæret og hadet er det samme, som det vi læser om og ser på film, men det er ægte, og det er sket for nogle rigtige, levende mennesker. Det giver mig på en eller anden måde en form for ro - at selvom mit liv går i tomgang en gang imellem, så er livet, intrigerne, kærligheden, romantikken og sulten alligevel rundt om hjørnet og om ikke andet, så er det der ihvertfald efter en tur på Google eller på en af mine nye, lækre DVD-film. Og der er flere på vej med posten.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce